GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Vi elsker Los Angeles – byen fult av muligheter!

Vi elsker Los Angeles – byen fult av muligheter!

Fra det ikoniske Hollywood- skiltet, til fantastiske villaer og palmetrærne langs Venice Beach, vil Los Angeles alltid forbindes med glamouren i underholdningsindustrien. Byen er også kjent for sitt enorme mangfold – innbyggerne snakker til sammen 224 språk – god mat og den avslappede Cali tilværelsen.

Her er et Los Angeles infographic som fanger mye av kjernen i denne legendariske byen:

Opplevelse for livet

Byen er kjent for å være byen med muligheter. Det er så mye man kan gjøre i Los Angeles, fra museer, til film innspilling lokasjoner, til kjente restauranter. Kanskje noe av det beste med Los Angeles er at man kan kle seg sommerlig året rundt. Byen er delt opp i mange fantastiske bydeler, reis til Santa Monica og bare se deg rundt i timesvis, lei sykkel i Venice Beach og lev som en lokal, reis Down-Town LA og opplev the Art-District,  besøk Beverly Hills og Rodeo Drive – mulighetene er mange!

EF Los Angeles

  • Sentral beliggenhet i nærheten av stranden, surfeshops, restauranter og kafeer

  • Studentlounge på en utendørs, solfylt terrasse med kafébord

  • Nyrenoverte klasserom med det nyeste innen læringsteknologi

  • Organiserte utflukter til Disneyland og Las Vegas

  • 2 minutters gange til kollektivtransport til downtown LA og Hollywood

Amerikas underholdningshovedstad fortjener sin berømmelse, enten du er tiltrukket av byens berømte surfestrender, utradisjonelle boutiques, stjernene fra Hollywood eller byens musikkscene. Redondo Beach gir deg den perfekte bakgrunnen for å nyte den avslappende livsstilen i sør-California. Vår romslige skole ligger kun 5 minutters gange fra stranden og 20 minutters roadtrip fra Beverly Hills og butikkene på Rodeo Drive.

Bli selvsikker i engelsk i Los AngelesLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på