Engelske sitater

Berømte sitater i engelsk

Noen sitater har blitt en del av hverdagsspråket i engelsk, og de med engelsk som morsmål kjenner dem godt. Det er nyttig å bli kjent med dem, fordi de kan dukke opp i samtaler, eller folk kan henvise til dem uten å sitere dem direkte. De som sa disse var, i de fleste tilfellene, berømte engelsktalende personer, som forskere, politikere og forfattere. Du kan også utvide kunnskapen ditt om engelsk kultur ved å finne ut mer om disse personenes liv.

Her finner du en liste med de mest berømte engelske sitater.

Sitater om det engelske språket

Mange har studert engelsk før deg og noen av dem hadde interessante ting å si om erfaringen. Det kan være moro å lese andres tanker om det engelske språket, og om hvordan det er å lære seg engelsk. Selv om de fleste engelsktalende personer ikke kjenner disse så godt, er disse sitatene en fin pause fra studiene dine.

Her finner du vår samling av sitater om det engelske språket.

Inspirerende sitater for de som studerer engelsk

Det er alltid inspirerende når du finner et sitat som overbeviser deg å studere hardere, eller som får deg til å le. Når du har vanskeligheter med engelsk studiene dine, er det alltid betryggende og motiverende å vite at andre har hatt akkurat samme problemer, men de klarte å lære engelsk likevel. Når du finner et sitat som påvirker deg, skriv det ut og sett det nær skrivebordet ditt. Det vil oppmuntre deg når du er frustrert.

Her finner du vår samling av inspirerende sitater for de som studerer engelsk.