Sommerskole i utlandet

Sommerskole i utlandet kan bli ditt livs sommerferie! Reis på sommerskole sammen med en gruppe jevnaldrende elever og lær et nytt språk mens du blir kjent med en ny kultur. På sommerskole i utlandet reiser dere sammen med en norsk reiseleder som følger dere hele veien og passer på. Hvis du vurderer å reise på sommerskole 2015, bør du begynne planleggingen nå, for valg mulighetene er mange. Du kan velge mellom flere forskjellige språl og en rekke ulike destinasjoner. Du kan blant annet ta sommerskole i USA, England, Malta, Spania, Frankrike, Tyskland og Australia.
Sommerskole i utlandet
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaSpaniaFrankrikeTysklandJapanKorea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea

Språkundervisning, aktiviteter og utflukter

På sommerskole med EF er det fullt kjør og aktiviteter fra morgen til kveld, så du kommer garantert ikke til å kjede deg! Det er språkundervisning på dagtid og mange spennende arrangementer og utflukter på kveldstid. Test ut surfing på Cocoa Beach mens du lærer engelsk i Florida, eller reis til St. Raphael for å lære fransk og nyt livet ved den franske rivieraen mens du går på sommerskole. Eller hva med å prøve å få litt sving på spansken? EFs språkkole i Malaga er en vakker middelhavsvilla som ligger kun fem minutter fra den deilige stranden, så her ligger forholdene til rette for å kombinere sommerskolen med en deilig badeferie.

Utfluktene etter skoletid er en viktig del av språkundervisningen da det representerer en flott mulighet til å praktisere språket også utenfor klasserommet i en mer naturlig setting. Dette er også i tråd med undervisningsopplegget for øvrig, da sommerskolen fokuserer på kommunikasjonsbasert læring for å oppnå raskere progresjon. Uavhengig av hvilket språknivå du ligger på fra før, har vi et kurs som passer for deg på sommerskolen, vi har kurs for både nybegynnere og viderekomne. Vi har over 50 års erfaring med sommerskole i utlandet og har utviklet programmene våre kontinuerlig i løpet av årene, så du kan forvente en fantastisk opplevelse på vår sommerskole.

Det aller beste med sommerskolen, er kanskje alle minnene du skaper sammen med nye venner. På sommerskole i utlandet blir du kjent med mange spennende mennesker og får venner fra hele verden. Så hva venter du på? Bestill en gratis brosjyre og begynn planleggingen av sommerskolen i dag!