Språkreise

Språkreise
4.8
1987
(1 987 rangeringer)
4.8

Språkreise til utlandet er en fantastisk mulighet til å lære et nytt språk mens du samtidig opplever en ny kultur og blir kjent med spennende mennesker fra hele verden. På våre språkreiser kan du velge mellom 10 språk og over 50 spennende destinasjoner. Tilbring to uker i Paris mens du lærer fransk, eller reis til Long Beach i California og nyt strandlivet mens du lærer engelsk - mulighetene er mange! Ta en nærmere kikk på alle våre tilbud og begynn å planlegge din språkreise i dag.

Språkreise

Språkreise

Gratis brosjyre
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-4 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaFrankrikeTysklandItalia

Språkreise

Våre språkreiser kombinerer undervisning med organiserte aktiviteter og nok fritid til å bli ordentlig kjent med nærområdet der du er. Språkreisene er strukturert for å sikre at du forbedrer språkferdighetene dine effektivt mens du samtidig får tid til å nyte oppholdet ditt. En språkreise kan være alt fra en kort reise i sommerferien, til en lengre reise der du perfeksjonerer språkferdighetene dine mens du fordyper deg i en annen kultur. Våre rådgivere kan hjelpe deg med å planlegge en språkreise som er tilpasset din alder, språkferdigheter og ønsker.

Språkreiser over hele verden

Vi er stolte av å være en av verdens største tilbydere av språkreiser. Vi sender studenter til over 50 destinasjoner på alle verdens kontinenter bortsett fra Antarktis! Enten du er på utkikk etter en tradisjonell språkreise til London, eller en mer eksotisk språkreise til Australia, har vi det du leter etter. Men vi sender deg ikke bare avgårde uten videre, vi gir deg tett oppfølging gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem igjen fra din språkreise. Uansett hvor du bestemmer deg for å reise, kan du være helt trygg på at vi legger til rette for at du skal få en uforglemmelig opplevelse på din språkreise i 2024!

Språkreise i sommerferien

Finnes det en bedre årstid å reise på språkreise enn på sommeren? Du er nesten garantert sikret godt vær og mye sol, og du kan bruke sommerferien på å lære et nytt språk, eller bli flytende i et språk du allerede kjenner til. Etterspørselen etter språkreiser i sommerferien øker stadig, og steder med mye sol, strender og spennende attraksjoner er svært populære. 

Hovedfokuset på språkreiser er selvfølgelig å lære eller forbedre sine språkkunnskaper, men på en språkreise i sommerferien er det så mye mer man kan oppleve! Hvorfor ikke bruke litt av ferien på å reise til et nytt spennende land og gå i ett med kulturen og innbyggerne der? Du lærer utrolig mye på kort tid, samtidig som du nyter sommeren til det fulle.

Språkreise for barn og unge

Språkreise for barn og unge er mye mer enn et enkelt språkkurs! Du lærer å kombinere ditt nye språk med det å leve og bo i landet der språket ofte er morsmålet. På denne måten er språkreiser for ungdom et unikt konsept, fordi man lærer teori samtidig som man praktiserer i et avslappet miljø. 

Erfarne og sertifiserte lærere underviser i henhold til de nyeste læringsmetodene, slik at barn og unge selv uten forkunnskaper raskt kan kommunisere på det nye språket under sin språkreise. Vi vet at barn og unge på språkreise ikke kun ønsker å sitte i et klasserom, og vi tilbyr derfor et variert fritidsprogram slik at man kan fortsette å praktisere sine interesser og kanskje lære seg noe nytt og spennende? 

EF har i over 50 år vært dedikert til å hjelpe barn og unge rundt om i verden å utdanne seg og lære nye språk. Språkreiser for barn kan høres litt skummelt ut, men med vår mangeårige erfaring og trygge støtteapparat er det ingenting å bekymre seg for. Vi følger barn og ungdom på språkreise tett, og våre ansatte jobber sammen som et team – rundt om i verden og døgnet rundt – for å gjøre språkreisene best mulig helt fra avgang til retur.

Språkreise for voksne

På språkreiser for voksne lærer du så mye mer enn bare et nytt språk! Du skaper internasjonale kontakter, oppdager et nytt og spennende land, og får ny og verdifull erfaring. For å hjelpe deg med dette tilbyr EF spesialprogrammer for voksne og fagfolk. EF tilbyr språkreiser for voksne over 25 år i mer enn 50 destinasjoner over hele verden – det er altså noe for enhver smak. 

Kun i USA har EF hele 11 språkskoler der du kan studere engelsk. Disse ligger i interessante byer som New York, Miami, Los Angeles, San Francisco, Boston og Honolulu. I tillegg tilbyr EF språkkurs for voksne til blant annet England, Irland, Frankrike, Spania, Italia, Australia og Costa Rica. Alle våre språkreiser for voksne tilbyr vi et bredt spekter av språkkurs – fra intensive kurs til eksamensforberedende kurs. På språkreisene for voksne kan man også kombinere kurset med et internship i utlandet eller forberede seg på en internasjonal språkeksamen, som for eksempel Cambridge ESOL eller TOEFL.

På våre språkreiser for voksne møtes deltakere fra hele verden og lærer å kjenne andre kulturer. Du knytter nye kontakter som kan være verdifulle for deg i din fremtidige karriere. I tillegg til språklæring tilbyr vi mange ulike aktiviteter og arrangementer som vinsmaking, korte turer, sightseeing og kulturelle opplevelser. 

På denne måten lærer du mer om historie, kunst og kultur i ditt nye land. Hva venter du på? Ta det første steget og bring karrieren din til neste nivå i dag med en EF-språkreise for voksne.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.