Alle EF programmer

Språkreise

Språkreise
4.8
1987
(1 987 rangeringer)
4.8

Språkreise til utlandet er en fantastisk mulighet til å lære et nytt språk mens du samtidig opplever en ny kultur og blir kjent med mennesker fra hele verden. På våre språkreiser kan du velge over 50 spennende destinasjoner. Tilbring to uker i Paris mens du lærer fransk, eller reis til California og nyt strandlivet mens du lærer engelsk - mulighetene er mange! Ta en nærmere kikk på alle våre tilbud og begynn å planlegge din språkreise i dag.

Språkreise

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaFrankrikeKoreaTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingapore
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

Språkreise

Våre språkreiser kombinerer undervisning med organiserte aktiviteter og nok fritid til å bli ordentlig kjent med nærområdet der du er. Språkreisene er strukturert for å sikre at du forbedrer språkferdighetene dine effektivt mens du samtidig får tid til å nyte oppholdet ditt. En språkreise kan være alt fra en kort reise i sommerferien, til en lengre reise der du perfeksjonerer språkferdighetene dine mens du fordyper deg i en annen kultur. Våre rådgivere kan hjelpe deg med å planlegge en språkreise som er tilpasset din alder, språkferdigheter og ønsker.

Språkreiser over hele verden

Vi er stolte av å være en av verdens største tilbydere av språkreiser. Vi sender studenter til over 50 destinasjoner på alle verdens kontinenter bortsett fra Antarktis! Enten du er på utkikk etter en tradisjonell språkreise til London, eller en mer eksotisk språkreise til Australia, har vi det du leter etter. Men vi sender deg ikke bare avgårde uten videre, vi gir deg tett oppfølging gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem igjen fra din språkreise. Uansett hvor du bestemmer deg for å reise, kan du være helt trygg på at vi legger til rette for at du skal få en uforglemmelig opplevelse på din språkreise i 2024!

Språkreise i sommerferien

Finnes det en bedre årstid å reise på språkreise enn på sommeren? Du er nesten garantert sikret godt vær og mye sol, og du kan bruke sommerferien på å lære et nytt språk, eller bli flytende i et språk du allerede kjenner til. Etterspørselen etter språkreiser i sommerferien øker stadig, og steder med mye sol, strender og spennende attraksjoner er svært populære. 

Hovedfokuset på språkreiser er selvfølgelig å lære eller forbedre sine språkkunnskaper, men på en språkreise i sommerferien er det så mye mer man kan oppleve! Hvorfor ikke bruke litt av ferien på å reise til et nytt spennende land og gå i ett med kulturen og innbyggerne der? Du lærer utrolig mye på kort tid, samtidig som du nyter sommeren til det fulle.

Språkreise for barn og unge

Språkreise for barn og unge er mye mer enn et enkelt språkkurs! Du lærer å kombinere ditt nye språk med det å leve og bo i landet der språket ofte er morsmålet. På denne måten er språkreiser for ungdom et unikt konsept, fordi man lærer teori samtidig som man praktiserer i et avslappet miljø. 

Erfarne og sertifiserte lærere underviser i henhold til de nyeste læringsmetodene, slik at barn og unge selv uten forkunnskaper raskt kan kommunisere på det nye språket under sin språkreise. Vi vet at barn og unge på språkreise ikke kun ønsker å sitte i et klasserom, og vi tilbyr derfor et variert fritidsprogram slik at man kan fortsette å praktisere sine interesser og kanskje lære seg noe nytt og spennende? 

EF har i over 50 år vært dedikert til å hjelpe barn og unge rundt om i verden å utdanne seg og lære nye språk. Språkreiser for barn kan høres litt skummelt ut, men med vår mangeårige erfaring og trygge støtteapparat er det ingenting å bekymre seg for. Vi følger barn og ungdom på språkreise tett, og våre ansatte jobber sammen som et team – rundt om i verden og døgnet rundt – for å gjøre språkreisene best mulig helt fra avgang til retur.

Språkreise for voksne

På språkreiser for voksne lærer du så mye mer enn bare et nytt språk! Du skaper internasjonale kontakter, oppdager et nytt og spennende land, og får ny og verdifull erfaring. For å hjelpe deg med dette tilbyr EF spesialprogrammer for voksne og fagfolk. EF tilbyr språkreiser for voksne over 25 år i mer enn 50 destinasjoner over hele verden – det er altså noe for enhver smak. 

Kun i USA har EF hele 11 språkskoler der du kan studere engelsk. Disse ligger i interessante byer som New York, Miami, Los Angeles, San Francisco, Boston og Honolulu. I tillegg tilbyr EF språkkurs for voksne til blant annet England, Irland, Frankrike, Spania, Italia, Australia og Costa Rica. Alle våre språkreiser for voksne tilbyr vi et bredt spekter av språkkurs – fra intensive kurs til eksamensforberedende kurs. På språkreisene for voksne kan man også kombinere kurset med et internship i utlandet eller forberede seg på en internasjonal språkeksamen, som for eksempel Cambridge ESOL eller TOEFL.

På våre språkreiser for voksne møtes deltakere fra hele verden og lærer å kjenne andre kulturer. Du knytter nye kontakter som kan være verdifulle for deg i din fremtidige karriere. I tillegg til språklæring tilbyr vi mange ulike aktiviteter og arrangementer som vinsmaking, korte turer, sightseeing og kulturelle opplevelser. 

På denne måten lærer du mer om historie, kunst og kultur i ditt nye land. Hva venter du på? Ta det første steget og bring karrieren din til neste nivå i dag med en EF-språkreise for voksne.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge og når bør jeg bestille en språkreise?

Varigheten av en språkreise avhenger av deltakernes læringsmål. De som allerede har grunnleggende språkkunnskaper, kan bestille en 2-ukers språkreise til utlandet for å friske opp det de allerede har lært. Kurselever som bestiller en språkreise for en måned, har større sjanse for å lære språket mer intensivt og raskere i utlandet. De som ønsker en fullstendig fordypning i språket og flytende ferdigheter, bør bestille en språkreise på minst tre måneder eller lenger.

Våre språkreiser varer fra 2 til 52 uker, har jevnlige startdatoer og tilbys i ulike språk og intensiteter. Alle kursene kan imidlertid tilpasses nøyaktig etter behovene og målene til språkreisedeltakerne.

Språkreiser kan finne sted i feriene og vare bare noen få uker, eller de kan ha som mål å oppnå perfekte språkkunskaper eller et sertifikat, og vare i flere måneder eller til og med et år. Våre erfarne rådgivere hjelper gjerne med å finne en reise som passer for enhver alder, ferdigheter og mål.

Hva er spesielt med et EF språkreiser?

Læringsmetodene ved alle EF’s språkreiser er basert på fremgang gjennom personlig tilpasset læring. I klasserommet kombinerer vi derfor undervisning med interaktive verktøy og nedsenkning i lokal kultur - slik garanterer vi at våre studenter kan nå et nytt språknivå hver sjette uke. Vi satser på moderne teknologi, et åpent og internasjonalt miljø, samt nyttige tips og personlig oppfølging av våre ansatte på stedet.

Det spesielle med våre språkreiser er balansen mellom undervisning og fritid. Vi kombinerer begge deler for å oppnå optimal læring. Det er alltid et bredt utvalg av varierte fritidsaktiviteter og guidede utflukter på programmet hos EF.

Hvorfor lønner det seg med internasjonale språkreiser?

I stedet for å lære hundrevis av ord og lære et nytt språk bare i klasserommet, gir våre språkreiser en unik fordypning i språket. Det sies ikke uten grunn at man lærer et nytt språk best der det snakkes. Dette stemmer, for når du lærer et språk i utlandet, er du omgitt av det nye fremmedspråket hele tiden og blir praktisk talt tvunget til å bruke de nyoppkjøpte kunnskapene i praksis. Resultatene er tydelige på kort tid, takket være undervisning, nettøvelser og hverdagserfaringer!

Men dette er langt fra den eneste fordelen med språkreiser i utlandet, for samtidig får du også en dyp fordypning i vertslandet og dets tradisjoner og skikker. På denne måten utvikler du forståelse for andre kulturer og samler verdifulle interkulturelle ferdigheter mens du forbedrer språkkunnskapene dine. Dette vil være til stor nytte både for skoleprestasjoner og karriere.

Hvilken språkreise til utlandet passer for meg?

Ved våre EF språkreiser kan deltakere med avanserte eller ingen språkkunnskaper delta. Før starten på hvert språkkurs vurderer vi eksisterende kunnskaper og plasserer deltakerne direkte i riktig læringsgruppe. På denne måten lærer alle deltakerne sammen med andre elever på samme nivå.

Våre innovative og fleksible språkopphold starter hver mandag og kan skreddersys nøyaktig etter deltakernes ønsker, interesser og mål. Totalt tilbyr vi 17 ulike kurs ved EF over hele verden. Hvilket av tilbudene våre som passer best, avhenger av personlige mål.

Den som vil lære et språk raskt på kort tid, bør velge EF Intensivkurs, mens sommerkurset for eksempel passer bedre for ldeg som ønsker å ha en ferie med mening. For voksne og yrkesaktive som ønsker å fremme karrieren, anbefales vår spesialiserte Business English språkkurs.

Elever og studenter som ønsker å søke seg til en utenlandsk universitet og trenger anerkjente språkkunnskaper for dette, bør velge vår Cambridge English, TOEFL eller IELTS eksamensforberedelseskurs.

Uansett om det handler om å fremme karrieren, forberede seg til en internasjonal språkeksamen eller samle kulturelle ferdigheter, kan EF språkreiser perfekt tilpasses gjennom valgfag. Noen av de valgte ekstra fagene blir undervist online, mens andre er personlige.

Hva er en språkreise?

En språkreise er den perfekte kombinasjonen av å lære språk i utlandet og ferie. På dagtid tilbringer deltakerne sammen med andre språkelever tiden i klasserommet, hvor de lærer grammatikk, ordforråd og uttale gjennom interaktive øvelser, mens ettermiddagen brukes til å leve språket intensivt utenfor skolen.

Det som læres blir dermed brukt i ulike situasjoner utenfor skolen direkte. Gjennom utflukter til lokale severdigheter og kontinuerlig kontakt med lokalbefolkningen, garanteres rask læring.

Hvor mye koster en språkreise med EF?

Prisen på en EF språkreise avhenger av ulike faktorer - spesielt kurssted, varighet og valg av overnatting. Generelt sett starter kostnadene for språkreiser i Europa på rundt 20 000NOK for to uker på steder som Malta eller Spania, og rundt 25 000 NOK for destinasjoner som USA og Canada. Overnatting og mat er inkludert i prisen.

Hvor mye de enkelte språkreisene koster, avhenger imidlertid også av reisetidspunktet, destinasjonen, kurset og overnattingen. Mer detaljert informasjon om kostnadene for ulike språkreiser finner du på vår nettside eller i vår gratis brosjyre som du kan laste ned online.

Hvor stor er deltakerantallet på klassene ved EF språkreiser?

Dette avhenger av den valgte språkreisen. Generelt sett underviser vi imidlertid bare i små grupper med opptil maksimalt 17 deltakere, og undervisningen blir også ledet av morsmålslærere. De som ønsker mer oppmerksomhet og intensitet i språkkurset, kan også bestille en-til-en timer med våre lærere.

Du vil bli plassert i en passende gruppe i begynnelsen avhengig av forkunnskapene dine og alderen din. Hvis du under språkreisen føler at læringshastigheten din ikke lenger samsvarer med gruppen, ordner teamet på stedet en overføring til en annen klasse uten problemer. Du kan også ta en kort språktest på forhånd for å kunne vurdere deg selv bedre!

Hvor vil jeg bo under språkreisen min?

Ved våre EF språkreiser tilbyr vi fem ulike overnattingsmuligheter avhengig av reisemålet, der kvalitet og komfort alltid er i fokus.

  • Vertsfamilie: Den som ikke bare ønsker å lære språket i utlandet, men også leve det, bør velge en vertsfamilie. På denne måten får man innsikt i den lokale kulturen, lærer dagligtale og vender tilbake med en autentisk aksent. Kostnadene for å bo hos en lokal vertsfamilie med halvpensjon er inkludert i alle våre språkreiser.
  • EF Campus: På ulike steder tilbyr vi på språkreisene våre alternativet å bo rett på språkskolen. Der bor kurselevene sammen med andre elever fra over 100 land og opplever et dynamisk campusliv.
  • EF studenthjem: Deltakere som ønsker å bo sentralt, men ikke direkte på skolen, kan velge EF studenthjem som overnattingsmulighet på våre språkreiser. Avhengig av kursstedet har studenthjemmene Wi-Fi, felleskjøkken, en felles stue og mye mer.
  • Leiligheter: Spesielt studenter og voksne foretrekker mer uavhengighet på en språkreise. Derfor tilbyr vi enkelt- eller dobbeltrom i våre utvalgte leiligheter.
  • Hoteller: Deltakere som ønsker komfort, privatliv og full service på en språkreise, kan også gjerne velge et av våre partnerhoteller som overnattingsalternativ.

Hvordan ser fritidsprogrammet ut på EF språkreiser?

Da våre språkreiser i utlandet kan tilpasses individuelt, avhenger også utformingen av fritidsprogrammet av deltakernes ønsker. Generelt sett tilbyr vi sightseeing-turer, utflukter til nærliggende byer, sportslige aktiviteter og sosiale arrangementer. På denne måten oppdager våre kurselever grundig vertsnasjonen sin og blander seg med andre språkelever fra hele verden.

Avhengig av deltakernes interesser kan selvfølgelig også aktiviteter som spa-besøk, yogaklasser, matlagingskurs eller vinsmaking bestilles. På stranddestinasjoner tilbys vannsportskurs, og ved noen destinasjoner til og med en privat strandklubb. Mer informasjon om detaljene for de ulike språkreisene finner du på de enkelte sidene for tilbudene våre.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.