Hvis du tror at språkopplæring i utlandet bare er for ungdommer, så tar du feil. Vi tilbyr både språkreiser for voksne og språkkurs for voksne! Så hva venter du på? Språkkurs for voksne er en ypperlig anledning til å lære et nytt språk mens du blir kjent med spennende mennesker fra hele verden og lærer å kjenne en annerledes kultur fra innsiden.

Språkreise for voksne

Hvis du alltid har angret på at du ikke reiste på språkreise da du var ung, er det ikke for sent å oppfylle den drømmen nå. Våre språkkurs kan i stor grad tilpasses den enkeltes behov og vi hjelper deg med å finne det programmet som passer til dine ønsker og behov. Les mer om språkreiser for voksne og språkkurs for voksne og begynn planleggingen allerede i dag. 

Velg aldersgruppe

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-52 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

EF English Live

Nettbasert

Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.

Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden

EF Language Training

for bedrifter og offentlig sektor

Fokusert språkundervisning for bedrifter og myndigheter som garantert gir resultat.

Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Engelsk kurs for voksne

Ønsker du å finpusse dine engelskferdigheter? Vi har engelskkurs for voksne på en rekke spennende destinasjoner. Hvis du vil bli bedre kjent med den britiske kulturen, kan du velge mellom egne profesjonelle engelskkurs i England i enten London eller Manchester. Ønsker du derimot å oppleve USA, har vi egne profesjonelle skoler i Chicago, San Francisco og Miami. Dersom du drømmer om å reise til mer eksotiske destinasjoner, kan du velge språkreiser for voksne til Cape Town, Sydney eller Singapore.

Språkkurs for voksne i utlandet

Foruten engelskkurs, tilbyr vi også flere andre språkkurs for voksne. Hva med å reise til Spania for å lære spansk på den deilige spanske solkysten? Eller kanskje du alltid har drømt om å tilbringe en sommerferie på den franske rivieraen i glamorøse omgivelser mens du lærer å snakke flytende fransk? Vi har både spanskkurs i Spania for voksne og frankkurs i Frankrike for voksne. Du bestemmer selv rammene for ditt språkkurs, velg mellom storbyliv i en pulserende metropoler, eller et avslappende opphold på populære feriesteder.