GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 skjulte perler – Cambridge i England

10 skjulte perler – Cambridge i England

Velkommen til Cambridge I England! Det er mye mer til elegante og historiske Cambridge i England enn å cruise ned elva Cam eller å besøke et av Englands mest prestisjefylte (og vakreste) universiteter. Vi gir deg 10 skjulte perler i Cambridge i England! Fra takterrassebarer til tradisjonelle kafeer og lokale markeder, her er våre anbefalinger for å få mest ut av oppholdet ditt i Cambridge:

  1. The Orchard Tea Garden

Engelsk te og tradisjonelle bakverk på Fitzbillies er verdensberømte. For å nyte en kopp i roligere og fredfulle omgivelser, ta deg en tur til Grantchester-området og sett deg ned i The Orchard Tea Garden. Passer utmerket med et stort stykke fersk kake!

  1. Punting

Å ta en båttur, såkalt «punting», på en av Cambridges grunne trebåter er langt fra en skjult perle – det er helt ikonisk. Faktisk så er en måte å unngå kø på å ta turen på vinteren. Du trenger ikke vente på en ledig båt, prisen er billigere, og den engelske landsbygda bokstavelig talt glitrer på frostfulle morgener.

  1. The Varsity Hotel Roof Bar

På solfylte kvelder er det vanskelig å slå en kveld på takterrassen på The Varisty Hotel. Terrassen har utsikt mot byens vakre arkitektur, som inkluderer flere kirker og college-bygninger. På sommerhalvåret er det lurt å være tidlig ute for å sikre deg en plass, så du kan nyte en drink mens du beundrer Cambridge fra oven i noen timer!

  1. All Saints Garden Art and Craft Market

Hver lørdag finner du et av Cambridges beste markeder, All Saints Garden, i Trinity Street. Her finner du alt fra håndlaget keramikk og smykker, til hjemmebakte varer og unike kunstverk og skulpturer. Det er et perfekt sted å finne en souvenir og å støtte lokale bedrifter i Cambridge.

  1. Hidden Rooms

Vi kunne ikke utelate Hidden Rooms fra lista over skjulte perler, kunne vi? Den hemmelighetsfulle baren er gjemt bort i en kjeller i et gammelt viktoriansk badehus, skjult bak en vanlig, umerket svart dør. Den eksklusive baren arrangerer kvelder med live musikk og drinkmiksing, og er et utmerket sted for en drink hvis du prøver å imponere.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

[

](http://www.ef.no/blog/hd-horizontal-cam_uk_38/)

Vil du også oppleve Cambridge?

  1. Cambridge i England`s Food Park

Dropp matpakka eller vanlige kaffekjeder. For den beste lunjsen i byen, spor opp Food Park lunsjmarkeder. Markedet er åpent på forskjellige steder på onsdag, torsdag og fredag, og du blir garantert bortskjemt med et utvalg av den beste maten i Cambridge fra food trucker som disker opp med alt fra deilige bao-er og steinovnsbakte pizzaer, til Sri-lankisk mat og stappfulle burritoer.

  1. The St Radegund

Pubber er en stor del av engelsk kultur, og Cambridge i England er en av landets mest historiske byer! Dra tilbake i tid og nyt en drink eller to på en av de minste pubbene i byen; det den mangler i størrelse, gjør den opp for med sjarm. St Radegund er en gammeldags pub som oser av karakter, med vegger fylt med college idrettsminnesmerker og en “raincheck” tradisjon som lar deg spandere en drink som noen andre kan nyte senere – eller selv å nyte en drink betalt av noen andre før deg!

  1. Mathematical Bridge

Alle kjenner til Cambridge’s Bridge of Sighs, så gå heller og let etter «mattebroen» the Mathematical bridge. Den historiske trestien knytter to deler av Queen’s College, delt av elven Cam, og har blitt nøye designet ved bruk av matematikk. Det som fremstår som en bue, er faktisk konstruert av rette tømmer.

  1. Corpus Clock & Chronophage

Mens vi snakker om fantastisk ingeniørverk; Corpus Clock & Chronophage er en enestående mekansik klokke på Corpus Christi College. Klokka har ingen nummertall, men bruker blå LED-lys som skinner gjennom bevengede konsentriske metallsirkler for å demonstrere tidens gang. Klokka er kjent for sin uregelmessighet – den er kun nøyaktig hvert femte minutt – men skaperen bak klokka sier dette reflekterer uregelmessighetene ved selve livet. Spioner på det utenfor Taylor Library ved Corpus Christi College.

  1. Stem and Glory

Denne prisvinnende restauranten serverer smakfulle veganske meny, med retter laget av ferske, lokaldyrkede ingredienser. For frokost, brunsj, lunsj eller middag, dra til Stem and Glory for alle dine kulinariske plantebaserte behov. Et utvalg veganske cocktails, øl og viner blir også tilbudt på kveldene.

Gratis brosjyreTRYKK HER
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Vil du lære et språk i utlandet? Bestill en gratis brosjyre

Les mer