Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

De 10 beste superhelt TV-seriene å lære engelsk med

De 10 beste superhelt TV-seriene å lære engelsk med

Ved siden av å lære meg språk, er min favoritt ting å gjøre å se på superhelt-TV-serier og filmer. Hvorfor? Fordi jeg skulle ønske at jeg kunne kaste ting til andre siden av rommet med tankene mine, eller teleportere mellom steder, så jeg slipper å kjøre dit. Dersom du har enig i meg, les videre

Her er de beste superhelt TV-seriene å lære engelsk med:

1. Titans

Fersk fra tegneseriens DC er den nye streamingtjeneste er Titans, en grisete rolle for den klassiske serien Teen Titans. Tidligere sidekick av Batman, Dick Grayson (AKA den første Robin) leder en ragtag-trio av superhelter – brennende Kory, shapeshifting Gar / Beast Boy, og nifs demon aka demonen Rachel / Raven – på en søken for å oppdage hvorfor folk jakter dem, samtidig bekjemper de kriminalitet langs veien.

2. Daredevil

Mye bedre enn filmversjonen med Ben Affleck (beklager, Ben), denne mørke serien var den første Marvel-Netflix-samarbeidet som debuterte på steamtjenesten. Matt Murdock er en blind ung advokat som innser at han har supersanser, som han bruker for å bekjempe organisert kriminalitet i distriktet Hell’s Kitchen, Manhattan. Hør etter New York-aksenten.

3. Heroes

En oldie men en goodie, denne serien følger normale mennesker over hele verden som oppdager at de har fått superkrefter og som prøver å forhindre en global katastrofe. Historielinjene blir litt rar etter den første sesongen, men det er en morsom serie med et variert karakterer og en rekke engelskspråklige aksenter, så det er bra.

4. The Flash

Folk var skeptiske da dette showet av en DC Comics mest kjente helter ble kunngjort, men det endte med en morsom serie fylt med ikoniske karakterer og mange superhelt-action. Hvis du leter etter en lett tilgjengelig historielinje, for ikke å nevne amerikansk engelsk, er dette serien for deg.

5. The Gifted

Hvis du er en fan av X-Men, fra Marvel Comics, vil du glede deg over denne serien tter at superhelteteamet på mystisk vis har forsvunnet og overlatt andre mutanter til å klare seg selv. Kast inn noen referanser til X-Men-figurer fra de siste 50 årene, pluss et skript som er lett å forstå, så har du det perfekte superhelteshowet.

6. Agents of S.H.I.E.L.D.

Det første Marvel TV-showet, som innledningsvis reiste på suksessen til The Avengers-filmene, følger denne serien etter de hemmelige agentene til undercover S.H.I.E.L.D. organisasjon, som jobber både med og mot superhumans for å beskytte verden. I likhet med The Gifted er det lett å komme inn i serien og språket er enkelt å forstå (selv om de liker å finne opp mye fiktiv vitenskap).

7. Legion

Dette showet fokuserer på David Haller, som (SPOILER) er en mutant med flere personligheter som hver har sine egne superkrefter. Serien er koblet til X-Men-verdenen, men bare uoffisielt. Med en unik retro-moderne stemning og komplekse karakterer – med et manus som skal matche – er det et av de vanskeligere showene å forstå på denne listen. Ideell for avanserte superhelt TV-serie titter!

8. Black Lightning

Jefferson Pierce er en pensjonert superhelt kalt Black Lightning, med kraften til å generere strøm. Han blir kalt tilbake i tjeneste når en kriminell gjeng lager ugang for samfunnet hans. Det er en morsom, litt såpeserie aktig og så lett å se på med engelsk som er lett forstå.

9. Cloak & Dagger

Hvis du er en fan av nykommende ungdomsdrama, er her din superheltekvivalent. Tandy og Tyrone er elever på videregående skole i New Orleans som oppdager at de har en delt traumatisk opplevelse – for ikke å snakke om motstridende superkrefter. Komplett angst!

10. Supergirl

Supergirl, er en serie som omfatter Supermans kusine, serien følger Kara Zor-El når hun forsvarer verden mot overmenneskelige trusler og samtidig som hun har et dramatisk personlig liv. Som de fleste av de andre programmene på listen vår, er det ikke den mest utfordrende serien å forstå, men det gjør det flott å lære engelsk med den!

 

Bli selvsikker i engelskLes mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Språk

Lær fransk med Netflix