Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

20 tegn på at du har fått en venn for livet

20

Gode venner gir fantastiske minner, men det er noen vennskap der man er enige om at man skal holde sammen for resten av livet. De er den første personen du ringer når noe skjer. Du vet også at dersom dere ikke sees på flere uker, vil alt være som før når dere ses. Å studere utenlands er en av de beste måtene å få nye venner og her er noen kjennetegn på at du vet du har fått en venn for livet.

 1. Du er komfortabel nok til å dele dine rareste drømmer. Selv den flaue forelskelsen i en kjendis eller en i klassen.
 2. Dere tilbringer flere timer sammen og ler, uten å en gang huske hva som var så morsomt!
 3. Dere møttes utenlands – det er ikke bare en venn du har kjent hele livet. Det er enklere å holde kontakten med en du har kjent hele livet. Ett nytt vennskap blir bygd opp på like interesser. Det er den perfekte vennen å dele nye opplevelser med og dere kan knytte et bånd for livet.
 4. Dersom en av dere er sultne, spiser man som konger sammen – selvom man ikke var sulten!
 5. Dersom du reiser utenlands i flere måneder, er det som ingenting har skjedd når du kommer tilbake!
 6. Eller, dere to er de perfekte reisepartnerne sammen – dere kan reise i månedesvis sammen og har like interesser. Dersom det oppstår uenigheter kan dere snakke om det og skværer fort opp igjen.
 7. Dere er «partners in crime».
 8. Dere kan være brutalt ærlige med hverandre, dersom den ene har på et antrekk som ikke er flatterende, sier den ene ifra og det er god stemning. Dere ønsker jo bare det beste for hverandre.

 9. Dere støtter hverandre og finner alltid en grunn som oppfordrer personen til å kjøpe skoene man har ønsket seg i flere uker.
 10. Hun/han er den første personen man ringer for råd eller veiledning.
 11. Den perfekte helgen kan enten være å utforske nye ting sammen eller bare slappe av hjemme og nyte Netflix. Uansett hva vil dere ha det gøy sammen.
 12. Dersom hun/han snakker et annet språk, lærer man dem deler av språket sitt og hjelper dem med å uttale språket riktig – men ler også av feil sammen.
 13. Du er komfortabel med å gråte foran personen og vet alltid at man kan få god trøst.
 14. Dersom du er på vei til å sende melding til din ex eller en date som ikke er bra for deg, vil de stoppe deg. Uansett hvor mye du unnskylder det, vet de alltid hva som er best for deg.
 15. Dere forstår hverandres kroppspråk, ved et blikk forstår man hva den andre personen mener.
 16. Man støtter hverandre uansett hva. De vil like Instagrambilder selvom de ikke er perfekte, og de vil aldri poste et uflatterende bilde av deg, de vil alltid sørge for at du ser fantastisk ut.
 17. Du kan ikke se for deg et liv uten dem, selv når du blir gammel!

 18. Du er ikke redd for å introdusere dem til familien din, du vet at de vil akseptere din venn med en gang.
 19. Dersom du forteller en historie til en vennegjeng som ikke blir like morsom som du hadde tenkt, vil vennen din le ekstra høyt – latter smitter!
 20. Du føler deg som hjemme når du besøker vennen og visa versa.

Få venner for livet med EF!Les mer her..