GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

6 Steder du bør feire Oktoberfest

6 Steder du bør feire Oktoberfest

Studenter i München feirer kanskje den ekte bayerske Oktoberfesten, men det er ingen grunn til at du ikke kan ha din egen oktoberfest uansett hvor du er i verden! Fra London til Los Angeles, har jeg valgt noen av de beste europeiske restaurantene og barene med bayersk tema hvor du kan smake din egen bit av germansk godhet denne høsten.

1. HERMAN ZE GERMAN, LONDON

I hjertet av Londons sentrum finner du en av de pølse-serverende spiseplassene, med tradisjonelle wurst (tysk pølse) rett fra Schwarzwald, badet i krydret karrisaus. Dypp pommes frites i karrisausen for ekstra nytelse.

2. HEIDELBERG, NEW YORK

Nede i sukkersøte Yorkville på Manhattan finner du denne familiedrevede restauranten med over 100 års erfaring i å servere tysk «grub» til de heldige innbyggerne i New York. Det er et koselig og fint spisested, så forvent en sofistikert kveld med en prislapp som matcher.

3. BAVARIAN BIER CAFE, SYDNEY

Sitter du fast i Australia under Oktoberfest, frykt ikke! Mitt valg av sted ligger i Sydneys sentrale forretningsdistrikt, hvor Bavarian Bier Cafe tilbyr mat i ekte München-stil, som ser ut som det har kommet direkte fra bordene fra Oktoberfest. For de over 18 år er det også et stort utvalg av øl for å gi deg den helt ekte Oktoberfest opplevelsen.

4. WIRSTHAUS, LOS ANGELES

Hva er dette? En tradisjonell tysk bar i sentrum av Los Angeles? Tenk det! På Wirsthaus tilbys fantastisk europeisk mat – og siden dette er Southern California, kan de friste med forfriskende tysk øl. Som med resten av Amerika er det 21 års grense – beklager folkens, det er ikke vi som lager reglene!

5. RAITH GOURMET, CAPE TOWN

Det er riktig – de elsker tysk mat nede i Sør-Afrika også! Dra til Mill Street i Gardens distriktet, og du vil finne denne raffinerte restauranten som serverer tysk-inspirerte retter av den beste kvalitet, som du selvfølgelig forventer på en fancy første date.

6. BERND’S BAR, TOKYO

Selv japanerne elsker tysk kultur. Stopp ved Bernd`s Bar og prøv «sausage sampler plate» i mens du nyter stedets tyske stemning – alt fra bildene på veggene (som inkluderer bilder av kjente personer som har vært der på middag) til musikken de spiller.

Uansett hvor du er i verden vil du garantert finne et sted som tilbyr ekte bayersk oktoberfest stemning. Husk å spise, drikke og synge tyske sanger (ansvarlig)!

Studer i MünchenLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på