GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

De mest Instagrammede veggene i Los Angeles

De mest Instagrammede veggene i Los Angeles

Los Angeles er hjem til mange Instagramvennlige destinasjoner – og blant de mest populære er de mange fargerike og stilige veggene som florerer på Instagram. Du har ikke vært i LA før du har tatt et bilde foran minst én av disse populære veggene. Hvis du reiser på en språkreise til Long Beach vil du ha mange muligheter til å fange de perfekte bildene og få en inspirerende Instagramfeed alle vil misunne!

The Pink Wall

8221 Melrose Avenue, West Hollywood

Denne knallrosa Instagram-sensasjonen i Vest-Hollywood har sin egen hashtag og tiltrekker folk i alle aldre – hver dag, hele dagen. Veggen tilhører Paul Smith-butikken, og alle kjedens butikkdestinasjoner har sitt egen unike design. Beregn litt god tid, for her står turistene i kø for å ta bilde.

https://www.instagram.com/p/BuDvYkRBssy

RETNA-veggen

West Hollywood Library, 625 N. San Vicente Blvd., West Hollywood

Samtidskunstneren RETNA lager graffiti-malerier med unik tekst over hele verden. I Hollywood kan du se arbeidet hans på West Hollywood Library on San Vicente Boulevard og Craig’s restaurant på Melrose Avenue. Veggen med den blå skriften er en kul bakgrunn for stilige bilder.

https://www.instagram.com/p/BmUn8IsB_W2/

Made in LA-veggen

Cisco Home, 8025 Melrose Ave., Beverly Grove

Veggen kan kanskje referere til at møblene og tilbehøret til hjemmet som selges i butikken Cisco Home er lagd i LA. Denne veggen er dedikert til alle født og oppvokst i LA som er stolt over hjembyen sin, men er også populær blant alle andre.

View post on Instagram
 

Den røde “love”-veggen

8549 Higuera Street, Culver City

Denne røde og hvite eksplosjonen av kjærlighet tilhører Curtis Kulig som er en artist basert i New York. Veggen er en del av Kulig sin “Love Me”-kampanje, og kan sees på strukturer i Paris, Berlin, og selvfølgelig, LA.

https://www.instagram.com/p/Bt1TtrRHtOm/

The Global Angel Wings Project-veggen

8401 W. 3rd Street, Los Angeles

Colette Miller sine vakre englevinger er malt på vegger over hele verden (fra Kenya til Melbourne). Bare LA har hele fire stykker! De finnes her ved St. Regis Wine & Liquor, Westfield Century City, på dørene til Regent Theater og på Palm Avenue ved Santa Monica Boulevard.

https://www.instagram.com/p/Bh-gZZUBc8S/

Hello-veggen

Carrera Cafe, 8251 Melrose Ave., Beverly Grove

Et gigantisk “Hello” omringet av roser, frukt og bær er bare en av to bildeklare vegger ved den Instagramvennlige Carrera Cafe. De har også et område for rullerende malerier som er inspirert av kjente filmer, inkludert en fra La La Land som var veldig populær.

https://www.instagram.com/p/BhDEc2FlrCL/

Polka-Dot-veggen

The Springs, 608 Mateo St., downtown

Denne installasjonen av artist Matty Mo er en av hans mest populære takket være Instagram. Denne prikkete veggen finner du i DTLA kunstdistrikt ved The Springs. Bonuspoeng hvis du finner hjørnet der han har malt en bjørn på størrelse med et menneske.

View post on Instagram
 
Besøk Instagramveggene i LA!Les mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer