GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

EF Explore Internship

EF Explore Internship

Hei, jeg heter Vilde og er på utveksling i England. Som utvekslingsstudent fikk jeg muligheten til å søke på EF Explore Intership og gjorde det, selv om jeg ikke helt visste hva det var. Fordi jeg trengte hjelp til å finne ut mer om hva jeg ønsker å gjøre i fremtiden, så jeg dette som en perfekt mulighet.  Jeg la ned masse arbeid i søknaden og hadde det også gøy med å skrive den. Etter jul fikk jeg vite at jeg var en av de fire heldige som hadde blitt valgt ut til internshipet i London.

EF Explore Internship og dagene i London

Jeg hadde sett frem til denne uka lenge, og det første som møtte meg og de tre andre studentene var EF sitt London-kontor. Det er gigantisk, supermoderne og utrolig fint! Vi fire ble godt kjent på kort tid. Det hele gikk ekstremt fort og uka var intens på EF Explore Intership dagene. Vi ble satt i nye situasjoner og fikk nye utfordringer hele tiden, og det var disse utfordringene som gjorde alt så gøy!

Hver dag hadde vi alt fra formelle foredrag til avslappende samtaler i cafeen med ansatte i EF. Vi fikk høre om deres karrierer, om hvordan de hadde kommet seg dit de er i dag og om hva jobbene deres gikk ut på. Jeg ante ikke at det fantes så mange muligheter og måter å bygge en karriere på. Det fikk meg virkelig til å tenke på hva jeg ønsker å bli og det hjalp meg med å finne ut hvile muligheter jeg har.

Vi fikk også en helt spesiell innsikt i hvordan EF fungerer som et selskap, og vi fikk følelsen av å jobbe der selv.

I løpet av uka fikk vi også perioder vi skulle jobbe med et prosjekt. Oppgaven gikk ut på å utvikle en ide og komme med forslag til ting vi tenkte kunne forbedres. Prosjekt-oppgaven vår var vanskelig, men vi fikk hele tiden ideer og hjelp, gjennom foredragene og folkene vi møtte. Det var fantastisk å bli tatt så på alvor og at innspillene våres faktisk ble vurdert og satt pris på.

Etter denne uka forstår jeg så mye bedre hvordan EF jobber med kundene sine, hvor viktig et godt arbeidsmiljø er, selskapets filosofi og hvordan man oppfører seg i et slikt miljø. Jeg ble utrolig overrasket over hvor stort selskap EF er og hvor mange produkter og programmer de har, i tillegg til utvekslingsår-programmet. Bare det å måtte kle seg profesjonelt, få høre forretningsspråket og å være i det miljøet, lærer man veldig mye av.

Denne uka forandret så mye om hvordan jeg ser på mulige karrierer og min egen fremtid.

Jeg fikk gode venner og en hel uke i London gratis!! Hvor kult er det ikke å si at du har jobbet i London i en uke, som 17 åring? EF Explore Internship ga meg erfaringer jeg garantert får bruk for og er noe jeg er stolt over å ha fått være med på!

Reis på utveksling du også!Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på