GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Jeg har bodd utenlands i totalt 4 år, og det har vært de 4 beste årene i livet mitt! Først studerte jeg 3 år i London og et halvår i San Francisco på EFs partnerskole Hult, før jeg jobbet og bodde i Washington DC et halvår. Det å reise utenlands og få erfaring derfra er noe jeg aldri har angret på. Læringskurven er bratt, men du sitter igjen med så mye av verdi etterpå. Alt ifra kunnskap til vennskap for livet. Jeg har nå et internasjonalt kontaktnettverk med venner i alle verdenshjørner, og dette bruker jeg så godt jeg kan både i jobb og når jeg skal på ferie. Alltid hyggelig å møte igjen noen du ikke har sett på lenge.

5 ting jeg tar med i kofferten:

Badeshorts, gode hodetelefoner til flyturen, en spennende bok, gode sko og en digg hettegenser.

Beste ferien jeg har opplevd:

Colombia for to år siden. Bryllup til en god kompis av meg fra studietiden i London.

Hvor i verden ønsker jeg å reise:

Sør-Afrika og Kina står på reiseønskelisten. Ellers kunne jeg gjerne tenk meg å reise til Australia igjen!

Språk:

Snakker Engelsk godt og litt tysk. Skulle gjerne snakket spansk flytende.

3 tips til studenter:

Grip mulighetene og bli med på alt du har muligheten til. Ikke bry deg om hjemlengsel – venner og familie er der for deg når du kommer hjem. Da nytte av det internasjonale miljøet på skolen.

Med vennlig hilsen,

Eirik, Studieår i utlandet, les mer om programmet her..

Les mer om studieår utenlandsLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på