GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Møt Ali, Eastbourne sin aktivitetskoordinator

Møt Ali, Eastbourne sin aktivitetskoordinator

Jeg er på besøk i Eastbourne for å jobbe her i 2 uker, noe man får mulighet til å gjøre når man jobber i EF.

Mitt første møte med Eastbourne var helt fantastisk, faktisk bare en time med tog fra London. Byen er idyllisk og alle er veldig behjelpelige. Etter noen timer møtte jeg Ali, han er aktivitetskoordinator på skolen. Han jobber hver dag, så dersom du har besøkt skolen har du sikkert møtt han. Han smiler fra øre til øre hvert sekund og elsker jobben sin. Selv studerer han juss på LCE. Ali har daglig kontakt med studentene her på skolen! Han arrangerer aktiviteter og er selv med på aktivitetene. I tillegg kan han alle studenters fornavn, og her på skolen er det mange hundre studenter – jeg er veldig imponert.

Han syntes det beste med jobben er det faktum at han møter studenter fra hele verden, som sier selv “I get friends 4 ever”. Han er interessert i språk, og snakker engelsk og arabisk. Han kan mange strofer på spansk, fransk og spansk. Men dersom han kunne lært seg et språk ville det vært fransk, han sier det er kjærlighetens språk – sier han med glimt i øyet.

De mest populære aktivitetene her i Eastbourne er reisen til Warner Bros studio med utstillingen Harry Potter. De fleste jentene er også veldig interessert i shopping, derav er London-turene veldig populære. Hans favoritt aktivitet er Canterbury & Leeds Castle.

Hva er en aktivitet?

En aktivitet er er et arrangert opplegg etter skoletid som studenter på hele skolen kan dra på. Aktivitetene som er er her i Eastbourne koster penger, men er ganske så rimelige i forhold til hva man faktisk opplever. Mange velger å reise alene på aktiviteter, dra med en venn eller klassekamerat. I helgene arrangeres det større aktiviteter som tar store deler av dagen. Ingenting er obligatorisk!

Denne uken er dette aktivitetene:

Mandag – Movie Night

Tirsdag – Friendsship note making og Conversational Club

Onsdag: Fotball klubb, ledet av Ali

Torsdag: Graduation party og Revision Club.

Fredag: Besøk til Cambridge

Lørdag: London museum tur

Etter Ali og jeg hadde snakket i en time, bestemte jeg meg for å lage et blogginnlegg og begynte å stille han noen spørsmål:

Hvor har du bodd og hvor bor du nå?

Jeg har tidligere bodd i Birmingham og London. Nå bor jeg i Eastbourne rett ved sjøen og trives godt!

Hva er din favoritt reise-destinasjon?

Jeg var i Tyrkia for en stund tilbake, og jeg må si Tyrkia fordi de som jobber der er så utrolig hyggelige og ekstremt gode på kundeservice.

Hvor reiste du sist?

Jeg og venner reiste på noe som heter “Eurostar” du kan reise rundt i Europa i 18 dager. Jeg besøkte mange byer i Europa, favoritten var Amsterdam. Hele byen var fantastisk! Belgia var veldig fint, men ganske dødt i forhold til Amsterdam.

Her er Ali på hotelrommet i Belgia under Eurostar-turen.

Hva står på din bucketlist?

Hoppe i fallskjerm, paragliding, hoppe i strikk fra en bru og besøke verdensrommet – det har jeg alltid hatt lyst til. Jeg hadde lyst til å hoppe fra klipper i Tyrkia, men da jeg først sto der nølte jeg skikkelig da dyttet en kamerat av meg ned! Det var helt fantastisk og jeg var så utrolig glad for at jeg fikk gjort det.

Hva er ditt største #EFMoment?

Det var å lage videoen nedenfor, det er det morsomste jeg noen gang har gjort!

Jeg snoket på mobilen til Ali og her er noen bilder fra Eastbourne:

[

](http://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2018/06/ali.jpg)

Les om dine mulighetre i Eastbourne her..Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 12 språk og velg mellom 52 destinasjoner verden over

Les mer