Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

Hvordan bli lagt merke til på LinkedIn?

Hvordan bli lagt merke til på LinkedIn?

Du er klar for å ta karrieren din til et nytt nivå – og LinkedIn er et av de beste verktøy for å gjøre dette mulig. Den eneste haken er at LinkedIn har over 300 millioner brukere, så det er viktig å skille seg ut i mengden. Det er et par enkle ting du kan gjøre, som å forbedre språket ditt og få anbefalinger. Her kommer et par enkle trinn du kan følge.

SMIL TIL KAMERA

Det er syv ganger mer sannsynlig at andre ser profilen din om du har profilbilde. Vis din personlighet, men prøv å hold det profesjonelt. Spør en venn med et godt kamera om hjelp – hold deg unna iPhone bilder, med mindre det er av svært god kvalitet.

VÆR PERSONLIG

Du har 120 tegn på å oppsummere hvem du er. Her er det bra å være kreativ – del at du er en en jordomreiser eller en ekspert i å skrive tekster. Om det er mulig kan du bruke industri søkeord her.

VIS HVA DU ER GOD FOR

Dine prestasjoner skal være tydelige gjennom hele profilen. Forklar din rolle i å lede prosjekter, håndtere mennesker og å oppnå dine mål – forsterket med tall hvis det er mulig.

BEVIS DINE ENGELSKE FERDIGHETER

Bevis hvor internasjonal du er ved å vise dine språkferdigheter. Du kan ta EFs egen engelsktest, the EFSET – og få poengsummen din sertifisert direkte inn på din LinkedIn profil. Testen er selvfølgelig gratis.

GI OG FÅ ANBEFALINGER

Anbefalinger er som referanser, og de er faktisk veldig enkle å få på LinkedIn. Ta kontakt med noen få kontakter og spør dem om å dele deres innsikt og syn på ditt arbeid og kvaliteter. Sørg for å gjengjelde tjenesten.

Reis med EF og bli lagt merke til i verden!Lær mer

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Karriere

EF om Koronavirus (COVID-19)
Jeg er EF | EF GO Blogg