GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Fant kjærligheten i utlandet: Camila & Peters historie

Fant kjærligheten i utlandet: Camila & Peters historie

Når våre studenter reiser på språkreiser til utlandet vet de ikke hvem eller hva de kommer til å finne på veien – noen finner sitt livs kjærlighet. Camila og Peter møtte hverandre for første gang når de studerte i Oxford. Resten er historie! Og her skal du få lese deres historie om kjærligheten mellom dem.

Hvorfor ville du studere i utlandet med EF?

Camila: Jeg fant kontoret i Brasil, og de som jobbet der var veldig snille og ga meg all informasjon. Først ville jeg reise til San Diego eller Boston, men begge var fulle. De som jobbet på EF kontoret sa at de hadde besøkt Oxford og at det var nydelig der, pluss at Oxford uoffisielt er hjemmet til det engelske språket.

Kan du fortelle om når dere først møttes og deres første date?

Camila: Jeg så Peter for første gang på kjøkkenet i studenthjemmet med et brettspill under armen. Først trodde jeg at han jobbet der, men når han spurte om jeg ville bli med å spille på rommet hans med flere andre, innså jeg at han var student. Jeg falt for han med en gang og tenkte “han er min”.

Den kvelden spurte jeg om han skulle til Cambridge den kommende helgen. Han skulle det, og vi hang sammen hele dagen. Etter turen sa jeg “hadet” og trodde det var det. Men så ga han meg en klem og hjertet mitt banket så fort.

Dagen etter dro vi på tur til Windsor sammen og på slutten av turen spurte han om jeg ville på date med han.

Fredagen etter tok han meg med til Oxford Castle på date, og vi shoppet sko. På slutten av daten, utenfor skolen, hadde vi vårt første kyss. Etter det var vi uadskillelige. Vi brydde oss ikke om at vi kom fra forskjellige kulturer eller at vi bodde på forskjellige kanter av jorda. Vi var forelsket.

Hvor sto bryllupet?

Camila: Det var i Slovakia, i byen Topoľčany. Bryllupet foregikk på både slovakisk og spansk, da presten snakket begge flytende. Det var et unikt bryllup, og den beste dagen i mitt liv – hittil. At Jamie som jobbet på EF Oxford kom, selv om det er lenge siden jeg var der, var fantastisk.

Vi får vårt første barn i september, og vi gleder og gruer oss like mye til å bli foreldre for første gang!

Hvilke fordeler fikk dere av å studere med EF?

Camila: EF hjalp oss med å forbedre engelsken vår. Det var vår måte å kommunisere på, da det er språket vi begge snakker. Men det hjalp oss også med å forberede oss på livet langt unna familiene våre. Nå bor jeg i Slovakia, så avstanden blir heldigvis ikke noe problem med vår nye familie.

Vil du reise til utlandet med oss?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på