GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Jeg er EF

Jeg er EF

Vi vil presentere noen av de som jobber på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss, vi er EF. Dagens ansatt er Tine som har vært hos oss i 1 år og 3 måneder, hun jobber som studieveileder for  EF Språkreiser.

Hva er det beste med å jobbe i EF?

Det beste med å jobbe i EF er alle de utrolig fornøyde studentene som vi får hjem igjen og muligheten til å gi ungdom en opplevelse de kommer til å huske for alltid.

Hva motiverer deg med jobben?

Absolutt det å kunne forandre noen sitt liv! Siden jeg har vært på språkreise så vet jeg selv hvor fantastisk det er og hvor mye det har å si for fremtiden.

Beskriv en helt vanlig dag på jobb?

Her i EF er det nesten ingen dager som kan kalles en helt vanlig dag på jobb. Men jeg sjekker mail, snakker med hyggelige foreldre i løpet av dagen, jobber med Facebook siden vår, promoterer og gjøre mye spennende på en gang. Lærer noe nytt hele tiden og det er masse gøy som skjer rundt oss.

Hva er dine interesser for uten om jobben?

Lære nye språk, reise og være med venner.

Har du reist med EF før? Hva er sist besøkte reisemål, drømmedestinasjon og videre reiseplaner?

Ja, jeg har reist 2 ganger på språkreise med EF før. En gang til Torquay og en gang til Bournemouth i England når jeg var tenåring. Sist besøkte reisemål  er Italia, der var jeg også på språkkurs med EF.  Drømmedestinasjonen min er Australia, jeg har vært i alle verdensdeler for uten om Australia så dit har jeg veldig lyst til å reise. Mine reiseplaner  videre er at jeg mest sannsynlig skal til India i bryllup, også har jeg tenkt til å ta en liten tur til Sør-Europa et sted til høsten. Jeg har også planer om å dra noen uker til Asia, Tokyo og Fillipinene så videre til Vietnam, jeg skal reise med en kamerat fra Vietnam som skal vise meg rundt.

5 ting du må ha med deg i kofferten?

Solkrem, reiseguide over destinasjonen jeg skal til, adapter, kamera og en god bok.

Hva er det beste med å lære seg et nytt språk?

Det beste med å lære seg et nytt språk er det at man fungerer så mye bedre på det stedet man besøker, alt blir mye enklere og man blir forstått mye bedre. Bare det at man føler at man kommer nærmere kulturen og blir kjent med lokalbefolkningen er absolutt det beste med å lære seg et nytt språk også det at man får seg nye venner.

Hva er ditt største EF øyeblikk?

EF tur til Malta, kom til skolen og alle danset EF dansen i resepsjonen på skolen, både kursledere og studenter.  Sjekk ut EF dansen på Youtube, den er rå kul!

Hvorfor reise med EF?

Man skal reise med EF fordi det gir deg så utrolig mye! Man har så mange forventninger før man reiser på hvordan det skal bli, men det man sitter igjen med når man kommer tilbake til Norge er noe helt annet enn det du tenkte før du reiste. Alle menneskene du møter, alle øyeblikkene og vennene du kommer til å ha for resten av livet er absolutt det beste.

3 Gode tips til en kommende EF student?

Vær åpen, skriv dagbok og ta masse bilder.

Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på