Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

Jeg er EF | EF GO Blogg

Jeg er EF | EF GO Blogg

Jeg skjønte tidlig at jeg måtte ut! Etter å ha vokst opp på et lite sted i nord-Norge var det helt klart at jeg måtte ut og utforske verden. Så jeg har utvekslings- og studieopphold fra både Canada og Australia.

Da jeg i 2005 begynte å jobbe for EF Norge forstod jeg raskt at jeg hadde havnet på riktig sted.

Her kan jeg hjelpe andre med å få de samme opplevelsene og minnene som jeg har fra mine utenlandsopphold, samtidig som jeg selv fortsetter å utvide mine horisonter gjennom å jobbe i et internasjonalt miljø med kollegaer som etterhvert blir venner fra hele verden. EF er en fantastisk organisasjon som virkelig åpner verden gjennom utdanning så jeg håper du som leser dette velger å bli med på reisen!

5 ting du må ha med i kofferten:

Gode sko – elsker å oppleve nye steder til ved å gå og gå og gå. Også må jeg ha med toalettsaker (solkrem er viktig sommer som vinter), solbriller, headset og gjerne en powerbar i tilfelle det blir lenge mellom måltidene.

Hvor var din beste ferie:

Den beste ferien jeg har hatt er da jeg var 3 uker i Mexico og Belize. Elsket den avslappende stemningen i Belize, omringet av Reggae musikk, god mat og hvite strender i karibien.

Hvor ønsker du å reise:

Jeg drømmer om å reise til Japan for å oppleve Tokyo, men også stå på ski i uendelige mengder av snø. Neste reisemål er nok litt nærmere, har så lyst å oppleve Lisboa i Portugal!

Hvilke språk kan du og hvilke språk ønsker du å lære:

Jeg snakker norsk og engelsk og litt tysk og pittelitt fransk. Har lyst å lære meg spansk.

3 gode tips til en kommende EF student:

Ha et åpent sinn – da blir oppholdet alltid best. Lev i øyeblikket – ikke vær på telefon eller sosiale medier hele tiden, bruk heller tiden på å oppleve ting rundt deg og bli kjent med nye mennesker. For plutselig er du tilbake i Norge igjen og alt er som før. Husk: It is not right, it is not wrong – it is just different. 😊

Med vennlig hilsen,

Lena, Country Manager for EF Norge

Les mer om EF og dine muligheterLes mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Karriere