GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Student Stories: Heidis studieår i Los Angeles

Student Stories: Heidis studieår i Los Angeles

Heidi Brådli lever for tiden drømmelivet i Los Angeles. Les videre for å høre hvordan hun har det og hvorfor hun valgte å studere med EF.

Hvorfor har du valgt å studere i utlandet?
Jeg valgte å studere i utlandet først og fremst på grunn av min drømmedestinasjon var Los Angeles. Jeg valgte da å kombinere studie sammen med nye opplevelser og minner for livet. Jeg valgte også å studere i utlandet fordi jeg ville gjøre noe annet enn å være i Norge, i tillegg tror jeg at jeg vil lære engelsk bedre av å være en plass det må snakkes engelsk.

Hva ønsket du å få ut av et slikt opphold?
Jeg ønsket å få oppleve alle mulighetene jeg kunne, bli bedre i engelsk, lære å leve i amerikansk kultur og møte mennesker fra hele verden.

Hva er bakgrunnen for at du valgte Los Angeles?
Siden jeg var liten har hatt stor interesse for USA, spesielt Los Angeles/California. Dette er på grunn av alle kjendisene som holder til og alle de kjente stedene, det flotte været og den amerikanske kulturen generelt. Jeg likte, liker og vil alltid være veldig glad i å se film, og mange av filmene jeg har sett har gitt meg inspirasjon og drømmen om å komme hit.

Hvordan er undervisningen?
Undervisningen er kort og enkel; annenhver dag begynner vi sent og andre dagen begynner vi tidlig. Med dette kan vi kombinere dagene med å slappe av og bruke tiden til det vi vil. Som sagt er timene korte, og med det blir det morsomt og ikke kjedelig. Lærerne er kjempehyggelige, tar godt vare på elevene og er flinke å lære fra seg.

Hvordan er studiemiljøet?
Hver student er her for samme grunn: lære engelsk, møte nye studenter fra hele verden og oppleve drømmedestinasjonen. Dette gjør studiemiljøet kjempebra og greit.

Hvordan bor du under studietiden med EF?
Jeg bor på studenthjemmet Days Inn som ligger fem minutter unna skolen med bil. Jeg valgte å kjøpe sykkel da dette er billigere, bedre trim og tar kun 20 minutter til skolen.På studenthjemmet bor jeg i en leilighet med to andre jenter. Vi deler bad, kjøkken, stue og har hver sin seng i et rom. Dette går veldig greit da alle vil ha det ryddig og pent rundt seg, og vi respekterer hverandre.

Hvordan er aktivitetstilbudet?
Aktiviteter kan gjøres enten på egenhånd eller ved hjelp av Ethan som holder til på skolen. Han hjelper til med alt, og utfører de fleste aktiviteter og utflukter som kan gjøres i LA for en grei pris. Om det er noe en synes mangler i aktivitets kalenderen er det bare å si ifra.

Har du noen tips til andre som vurderer å studere med EF?
1. Pakk med deg et åpent sinn og vær åpen for alt, lettere å komme i kontakt med andre studenter da og finne på ting.
2. Om du har lite penger, begynn allerede første måned å føre budsjett 🙂
3. Ikke vurder det en gang, GJØR DET! Jeg har vært her i 2 måneder og skal være 3 til. Jeg har allerede fått gjort kjempemye, opplevd mye, fått venner og minner for livet!

Ta et studieår i LA du også!Lær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på