GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 skjulte steder i San Diego

10 skjulte steder i San Diego

San Diego er hjemmet til mange surfere, fiske taco-elskere og masse sol. San Diego er en av de mest populære byene i California, her er våre guide til å finne de beste stedene der de lokale henger slik at du kan få en ekte San Diego-opplevelse.

The La Jollas hemmelige husker

Mange kommer til La Jolla for å se selene og sjøløvene som ligger i solen ved byens berømte bukt. Den beste utsikten kan nytes fra over byen istedenfor. Følg en tursti opp til åsene bak Birch Aquarium og gå av stien og se etter tremalte husker hengende fra et gammelt tre, her kan du nyte en fantastisk panorama utsikt La Jolla-distriktet og det glitrende blå havet. Det er et annet sett med husker rett over Scripps Pier.

Communal Coffee

Kaffekjeden er designet med tanke på fellesskapet; både ved å skape et åpent rom for at folk å få kontakt, og samarbeide med lokale håndverkere og bedrifter. Kaffen har røtter i San Francisco og serveres i krus laget av en keramikkprodusent i San Diego, mat er laget lokalt så her kan du nyte ferskt brød og kaker. Communal Cofee er nå åpent på to steder, en i South Park og en i North Park. Finn en stol, sett deg ned og nyt en Californian cup ‘o joe.

Los Peñasquitos Canyon Preserve

Mission Trails Regional Park er et populært sted for turgåere, men dersom du er en som liker noen litt mindre kjente turer, sett av tid til Los Peñasquitos Canyon Preserve. Denne vakre syvmile parken er åpen året rundt og er hjemsted for et bredt utvalg av fugle- og plantearter og indianerhistorie som strekker seg rundt 7000 år.

Meditasjonshager

Ikke langt fra San Diegos botaniske hage, er de vakkert designet Self-Realization Fellowship Meditation Gardens et lite knytepunkt dersom du ønsker å finne din zen. Stedet tilbyr et beroligende miljø med koi-dammer og frodige planter med utsikt over det bølgende Stillhavet. Sett deg ned på en av de mange benkene eller sett deg ned i en av meditasjonshjørnene og start “ohhmmmmm”.

Sunny Jim Cave Store

Strandpromenaden Sunny Jim Cave Store i La Jolla ser ut som bare en annen kystbutikk, men akkurat dette stedet er litt spesielt. Når du har sett hyllene og handlet etter suvenirer, kan du gå ut gjennom bakdøren til butikken og følge de 145 håndskårne trinnene som fører direkte ned til sjøen. Her finner du en av Californias best skjulte sjøhuler!

Prohibition Lounge Bar

Denne (ganske bokstavelig talt) skjulte baren feirer eksklusiviteten til å drikke på 1920-tallet; bortgjemt fra nysgjerrige øyne, er dette klassefisert som en “speakeasy” dvs en hemmelig bar som du ikke kan se fra utsiden at er en bar og er ofte merket. Hvis du noen gang har ønsket å unnslippe moderne tid og oppleve 20-årene, kan du kanalisere din indre Gatsby og kle deg ut med barens kleskode på fredag og lørdag kveld. Finn den på 5th Avenue bak en dørmarkør ‘LAW OFFICE, Eddie O’Hare Esq’.

The Whaley House Museum

I San Diego’s Old Town-distrikt er Whaley House et tidligere tinghus og nå både et museum og en av de mest hjemsøkte historiske bygningene i California. I løpet av dagen er museumsansatte tilgjengelig for å snakke historier om menneskene som er omkommet og blitt hengt her, som fortsetter å hjemsøke huset. Hvis det ikke er nok for deg, er museet også noen ganger åpent om natten, og våger besøkende å tilbringe noen timer i knirkende gangene på jakt etter en paranormale opplevelse.

The Dive-In Theatre

Hver onsdag arrangerer Pearl Hotel en gratis kinokveld. Klassiske filmer fra hotellets arkiver blir projisert i salongen ved bassenget og i friluftsteatret, med utsikt over det østersskallformede bassenget, og restauranten og baren er åpne. Tidligere flicks har inkludert TopGun og Anchorman.

Miss B’s Coconut Club

Etter en dag i vannet eller soling på den gylne sandstranden i Mission Beach, vil du streite fra turistmengdene og følge lokalbefolkningen til Miss B’s Coconut Club. Tiki-barer er populære i San Diego, men utvalget av ferske lokale retter her, inkludert krabbe smørbrød og calamari, kombinert med den skreddersydde og klassiske cocktails som serveres i en rekke interessante krus som klubben har samlet opp gjennom årene, er dette stedet det beste for å toppe kvelden din.

Skipsvraket fra S.S. Monte Carlo

I 1937 ble den imponerende S. Monte Carlo, et fritidsskip for gamblere og røvere ankret opp i internasjonalt farvann løsnet i en storm og traff grunnen ved Coronado Beach. Det er rykter om at det fremdeles er sølvmynter et sted om bord, men et besøk trenger nøye planlegging skipet er ikke alltid tilgjengelig eller synlig, men kan sees under vann ved lavvann og blir noen ganger synlig når en storm har gitt mye bevegelse i sanden skipet står på.

[

](https://www.ef.no/blog/wp-content/uploads/sites/31/2020/02/sandiego.jpg)

Opplev San Diego med ossLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på