GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

15 kjennetegn til deg som har studert med EF

15 kjennetegn til deg som har studert med EF

Å studere i utlandet er en unik opplevelse. Det åpner dører du aldri har forestilt deg og bringer deg til valg du aldri trodde du ville ta. Og mens den ene beslutningen forbereder deg på så mange av livets uventede øyeblikk, blir en en viktig del av beslutningene du tar i det dagligdagse livet. Vi vet at det finnes noen kjennetegn på de som har studert i utlandet.

I dag befinner du deg kanskje nærmere en spennende fremtid, du kanskje aldri hatt valgt dersom du ikke studerte et nytt språk eller opplevde verden. Uansett om du er fullt flytende på ditt andre eller tredje språk, ved å studere i utlandet, har du blitt mer trygg, kultivert og forberedt på livets eventyr! Vi gir deg her 15 kjennetegn på deg som har studert i utlandet med EF.

1. Du har aldri vært mer selvsikker

Du fant ut hvordan du skulle navigerer deg i et land på et språk du fremdeles bare lærte. Fra handling av dagligvarer til å navigere deg frem ved offentlig transport. En verdensreisende som deg kan håndtere alt livet kaster på deg som om det ikke er så farlig.

2. Du har sett alle landemerkene

Du har vært der, gjort det. For folk som har bodd som lokale får man en ekstra relasjon til ulike landemerker og shoppingområder. Dersom du har en venn eller bekjent som skal reise dit, vet du alt om når og hvor de skal dra for å se dem.

3. Du bruker fortsatt MyEF-appen

Nettstedet har blitt en viktig del av livet ditt. Fra å se på klasseplaner for å finne andre studenter – det er jo en hub for alle EF-studenter. Å sjekke det daglig har blitt en vane, du åpner det fra tid til annen.

4. Dine sosiale medier har aldri sett bedre ut

En av de første tingene du gjorde da du kom til reisemålet ditt, var å ta et bilde for å dele med vennene dine og dine følgere. Enten det var Miami Beach eller et klassisk bilde av Big Ben i London, har du dekket alle viktige sider av reisemålet ditt, og det har ikke stoppet siden da. Din #tbt er legendarisk, og dine erfaringer har lært deg hvordan du skal få lage de beste bildene.

5. Når det gjelder sosiale medier, er nostalgi ekte!

Når du scroller gjennom EF Instagram, kan du ikke hjelpe, men føle deg litt nostalgi. Før denne turen visste du aldri at du kunne ha hjemlengsel for et sted du ikke vokste opp i.

6. Din vennekrets er rundt om i hele verden

Har du noen gang tenkt at dine beste venner ville bo i forskjellige deler av verden? Du har ikke bare venner i forskjellige postnummere, de lever over hele verden, og du har allerede ferdigstilt planene dine for å besøke dem!

7. Din neste tur borte fra hjemmet er på huset

En av de beste tingene med å studere med EF er at du har muligheten til å fortsette å komme tilbake. Du har alle fordelene med å bli en EF-ambassadør – gratis reise, nye opplevelser, og muligheten til å holde kontakten med venner og jevnaldrende du har gjort i utlandet.

8. Du drømmer på ditt andre språk

De sier at drømmer på ditt andre språk er det ultimate tegn på at du er flytende i språket. Ikke bare kan du snakke og forstå nesten alt i ditt studerte språk, du har også drømmer i det. Det har vært så lenge siden du har begynt å gjøre det, det kan ikke engang føles for deg lenger.

9. Du er et proff på navigasjon

Du er helt rutt i å komme deg rundt når du reiser til et nytt sted. Enten det handler om t-banen i New York, prøver å komme seg rundt med en trikk i Toronto, eller en buss i St. Julians, er du en offentlig transportproff.

10. Din karriere er på en ny vei

Arbeidsliv er en viktig ting å tenke på når man studerer. For de fleste studenter er målet å finne en karriere de kan elske og føle seg godt forberedt på. Å studere i utlandet gir deg muligheten til å omfavne disse endringene.

11. Vertsfamilien din føles som hjemme

Du hadde en fantastisk vertsfamilie som viste deg alt du kunne trenge å vite om byen. Og etter en stund føltes det akkurat som hjemme fordi du brukte like mye tid på å besøke venner på campus som du gjorde i vertsfamiliens hus. Du savner hjemmelaget mat og har til og med prøvd noen av oppskriftene du lærte i utlandet.

12. Du lærte å gjøre dine valg klokt

Du ønsket å gå på den ekskursjonen til Grand Canyon og Las Vegas, pluss shopping, ta en biltur og spise på hver kul restaurant i en radius på 50 kilometer. På et tidspunkt måtte du gjøre dine valg og prioritere hva du kunne eller ikke kunne gjøre. Du har funnet ut hvordan du får mest mulig verdi for pengene dine, hvordan du styrer budsjettet ditt, og hvordan du kan forlenge reisen.

13. Du lærte et uventet språk

Nei, jeg mener ikke den du gikk for å studere. Viser seg at få av dine klassekamerater hadde et språk som er felles med deg. Du jobbet hardt for å kommunisere på ditt andre språk, men da det mislyktes, stod du på og klarte det til slutt. Du tenker på å skrive en bok om det, slik at du kan hjelpe andre studenter!

14. Du savner EF-ansatte

Du har så mange venner overalt. Men når det kommer til det, kommer du virkelig til å savne de ansatte. Dine lærere, resepsjonen og aktivitetslaget – de var med deg hvert trinn på reisen din. Du vil aldri glemme dem.

15. Du føler deg som en global statsborger

Da du først registrerte deg for ditt språkkurs i utlandet, var du engstelig for å være så langt borte fra hjemmet. Men nå som du har gjort det, kan du ikke bare se deg selv hjemme et sted men heller i utlandet en dag.

Start planleggingen av ditt neste eventyrLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på