GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Tre destinasjoner og tre språk #MyYear

Tre destinasjoner og tre språk #MyYear

Den 12. januar sender vi vår intern Ingvild Giset på 23 år til 3 av våre mest populære destinasjoner. Her skal hun vise hvordan livet er som EF Studieår student i Berlin, Paris og Santa Barbara.

Hva skal du gj****øre som intern hos EF?

Jeg skal reise til tre helt forskjellige skoler, møte EF-studenter fra hele verden, være med på aktiviteter og utflukter, teste språknivået mitt, lære tysk, fransk og engelsk! Jeg er sikker på at dette blir en opplevelse for livet. Noe av det morsomste er at jeg skal dokumentere hele reisen min på Instagram og Facebook for å vise alle hvordan det virkelig er å være en student hos EF!

Hva er dine fremtidsplaner?

Til sommeren skal jeg ta et år utveksling i Australia i forbindelse med skolen. Etter utveksling har jeg fortsatt ett år igjen på skolen i Norge, men jeg har veldig lyst til å jobbe i utlandet når den tid kommer.

Hvorfor utlandet?

Jeg har sett og opplevd mye, og møtt masse forskjellige mennesker! Mine utenlandsopphold har gitt meg utrolige erfaringer og inntrykk, og jeg har opplevd ting jeg ellers aldri ville gjort, som å hoppe i fallskjerm, feire kinesisk nyttår, spise middag med familien til taxisjåføren vår i Laos og å ta dykkersertifikatet.

Hvorfor studere i utlandet?

Man bør studere utenfor Norge for å se hva resten av verden har å by på! Utenlandsstudier vil gi opplevelser for livet, og vil være en gyllen mulighet for å lære seg språk flytende. Samtidig får man møtt mennesker fra hele verden, og man knytter vennskap på tvers av landegrenser. Hvor kult er det ikke å kunne reise jorda rundt for å besøke ei venninne? Ved å bosette seg i utlandet vil man også få innblikk i andre kulturer og levemåter. Dørene til jobbmarkedet vil også åpnes, da de fleste arbeidsgivere ser på et utenlandsopphold som veldig positivt.

Hva gleder du deg mest til ved ditt “Mini-Year” med EF?

Turen min med EF blir min første reise helt alene, og det gleder jeg meg til! Jeg gleder meg til å se hvordan det er å være student i utlandet, hvordan skolene ser ut og til å møte andre studenter fra flere land! EF er en internasjonal skole, så forhåpentligvis blir jeg kjent med mennesker fra hele verden. Jeg er også veldig spent på om det er store kulturforskjeller, og hvilken destinasjon som skiller seg mest ut fra Norge.

Vi lever i en stor verden med mange muligheter; så nå gleder jeg meg til å gripe akkurat denne muligheten til å legge ut på eventyr med EF.

Følg Ingvild på www.ef.nohttps://www.ef.no/hub/17/myyear/  fra 12-28. januar!

Følg oss på Instagram, her skal Ingvild dele masse fra turen @EFNorge

Ønsker du mer informasjon om ditt fremtidige studieår? Last ned en gratis brosjyre i dag her..

Planlegg ditt #MyYear herLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer