VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Universitet i utlandet

Drømmer du om å studere på et universitet i utlandet? EF gir deg muligheten til å ta et universitetsforberedende år på en av våre skoler i Storbritannia, USA, Canada, Australia eller Singapore. På våre studieforberedende kurs på seks eller ni måneder kan du perfeksjonere de nødvendige forkunnskapene mens du blir helt flytende i engelsk, og opplever et spennende år i utlandet. Vi garanterer også at du vil få en studieplass på et av våre ca 150 partneruniversiteter verden rundt.

Universitet i utlandet

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og executive utdannelse
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: StorbritanniaUSAKinaU.A.E.

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea

Bachelor, Master eller MBA

Uansett om du har planer om å begynner på en bachelor, master eller MBA-grad på et universitet i utlandet så har vi et studietilbud som passer for deg. Det er mange grunner til å ta et studieforberedende kurs i utlandet. I tillegg til å bli helt komfortabel i akademisk engelsk så kan du bli kjent med den lokale kulturen. Men viktigst er det kanskje at du som sagt er garantert plass på et av våre partneruniversiteter. EF er verdens største private utdanningsselskap og gir deg tryggheten du trenger til å velge et forberedende kurs.