Utveksling i Canada

Utveksling i Canada
4.9
911
(911 rangeringer)
4.9

Hvert år reiser tusenvis av studenter på utveksling til Canada - og ikke uten grunn! Canada har utrolig mye spennende å by på for studenter, enten du liker det urbane storbylivet eller vakker natur. Som utvekslingsstudent i Canada får du muligheten til å bli en del av et internasjonalt miljø mens du samtidig blir kjent med en ny kultur og lærer å snakke flytende engelsk.

Utveksling i Canada

Utveksling i Canada

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver

Utvekslingsstudent i Canada

Som utvekslingsstudent i Cananda, kommer du fort til å innse at Canada er mer enn bare kaldt vær og ishockey. Et utvekslingsår i Canada er en fantastisk mulighet til å lære å snakke engelsk flytende mens du bor i enten Toronto eller Vancouver som begge er kjent for å være blant verdens kuleste studentbyer. Hva med en liten svipptur til Niagara Falls for å se det majestetiske fossefallet på kloss hold? Utveksling til Canada er utvilsomt et eventyr! Som utvekslingsstudent i Canada får du en enestående mulighet til å oppleve dette fantastiske landet, kjent for å ha en av verdens hyggeligste befolkninger, en unik kulturmiks og slående vakkert naturlandskap. Så hva venter du på?

Opplev Canada under utvekslingen

Canada er verdens nest største land og strekker seg fra kalde Nord-Atlanteren i øst til Stillehavet i Stillihavet i vest. Et år som utvekslingsstudent i Canada vil gi deg et innblikk i hvordan det er å leve i et av verdens mest nyanserte og allsidige samfunn. Hvis du alltid har drømt om å bo i en internasjonal storby, vil du elske pulserende Toronto eller trendy Vancouver. Og er du historieinteressert, kan du vandre timesvis i den historiske gamlebyen i Quebeck City, opprinnelsesstedet til den franske kulturen i Nord-Amerika. Foretrekker du derimot friluftsliv og naturskjønne omgivelser, bør du ta turen til Banff Nasjonalpark mens du er utvekslingsstuden i Canada, for å prøve å få et lite glimt av det vakre polarlyset på nattehimmelen.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.