Utveksling i Frankrike

Utveksling i Frankrike
4.5
769
(769 rangeringer)
4.5

Utveksling i Frankrike er utvilsomt en opplevelse du ikke kommer til å glemme. På et utvekslingsår i Frankrike får du muligheten til å oppleve fransk kultur fra innsiden og bli kjent med nye mennesker fra hele verden mens du lærer flytende fransk! Bli kjent med lokale, franske skikker og utforsk nye steder mens du er på utveksling i Frankrike. Ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med planleggingen slik du får en uforglemmelig opplevelse som utvekslingsstudent i Frankrike.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
 EF University Preparation

EF University Preparation

16 + år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris

Utveksling i Frankrike

Gratis brosjyre

Søk basert på populære destinasjoner

Utveksling i Frankrike

Et utvekslingsår i Frankrike vil mest sannsynlig bli en av de mest minnerike opplevelsene i livet ditt, en opplevelse som du vil vokse på som person og som vil gi deg uforglemmelige minner. Frankrike er et land med en lang og stolt historie, en historie som også har en sentral plass i verdenshistorien. På utveksling i Frankrike får du mulighet til å bli kjent landet utover turistattraksjonene og det vi kjenner til fra før av, og en mulighet til å bli kjent med det ekte Frankrike. Et utvekslingsår i Frankrike er en unik mulighet til å lære fransk mens du samtidig får en dypere kulturforståelse. Hvis du velger å tilbringe et år som utvekslingsstudent i Frankrike, hjelper vi deg hvert skritt på veien - i planleggingsfasen, i løpet av oppholdet ditt og når du kommer hjem igjen til Norge. Utveksling Frankrike er en trygg og sikker måte å lære fransk på.

Eventyrlige Frankrike

Tusenvis av studenter og turister lar seg sjarmere av Frankrike hvert eneste år. Et år som utvekslingsstudent i Frankrike lar deg oppleve landet fra innsiden, langt utover den lille smakebiten du får som turist. Titalls millioner av mennesker besøker Frankrike hvert år for å oppleve det beste av fransk kultur, med alt fra verdenskjente motehus og haute couture, til det eventyrlige franske kjøkkenet, spektakulær kunst, flott arkitektur og storslåtte vingårder. På et utvekslingsår i Frankrike får du god tid til å nyte alle disse kulturopplevelsene fullt ut gjennom hele året. Paris er en av verdens mest besøkte byer, med anerkjente severdigheter som Eiffeltårnet og Notre Dame. Men Paris har så mye mer å by på! På utveksling i Frankrike er du ikke lenger en turist og du får en unik mulighet til å se landet med andre øyne og oppleve den franske kulturen på en annerledes og nær måte.