Utveksling

Utveksling i New Zealand

Utveksling i New Zealand
4.5
812
(812 rangeringer)
4.5

Som utvekslingsstudent i New Zealand får du garantert en opplevelse for livet. New Zealand er kjent for naturskjønne omgivelser og en imøtekommende lokalbefolkning. Med fantastiske surfemuligheter rett utenfor døren, er New Zealand et yndet paradis for eventyrlystne studenter fra hele verden. Som utvekslingsstudent i New Zealand kommer du utvilsomt til å ha stor glede av alle de spennende aktivitetsmulighetene som finnes i landet.

Utveksling i New Zealand

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland

Utforsk våre destinasjoner

Utvekslingsstudent i New Zealand

Som utvekslingsstudent New Zealand kan du kombinere studier med eventyrlige opplevelser i fantastiske omgivelser. 

Takket være små klasser og erfarne lærere, lærer du engelsk effektivt slik at du kan utnytte tiden din fullt ut og oppleve mest mulig mens du er utvekslingsstudent i New Zealand. Bli med på organiserte utflukter og ekskursjoner sammen med klassekamerater, eller utforsk nærområdet på egenhånd - du bestemmer helt selv hvordan du vil legge opp hverdagen når du er i New Zealand. 

Hvert år kommer tusenvis av studenter fra hele verden for å studere på vår skole i New Zealand, så du får muligheten til å bli kjent med spennende mennesker fra hele verden. Et år som en ekte New Zealand exchange student vil ikke bare gi deg minner for livet, men også livslange vennskap.

Bli utvekslingsstudent på New Zealand

På utveksling i New Zealand får du en rekke muligheter til å dra på eventyrlige utflukter. Her kan du vandre over en isbre og surfe i Stillehavet på en og samme dag. Eller hva med å se de høytragende vulkanene som ruver over det glitrende havet på nært hold? 

Folk fra New Zealand er kjent for sin avslappede livsstil og rolige tilstedeværelse. Som utvekslingsstudent i New Zealand kommer du tettere inn på lokalbefolkningen og får en dypere kulturforsåelse. Landet er dessuten et av verdens mest multikulturelle, noe som bidrar til å gjøre opplevelsen enda mer eksotisk. 

Ikke vær overrasket dersom du adopterer noe fra den New Zealandske livsstilen og tar med deg tilbake til Norge etter et år som utvekslingsstudent New Zealand, den avslappede livsstilen er noe man vender seg til raskt.

Oppdag New Zealand under utvekslingen

Dersom du har er interessert i utveksling til New Zealand har du kommet riktig. Som utvekslingsstudent i New Zealand får du garantert en opplevelse for livet. New Zealand er kjent for naturskjønne omgivelser og en imøtekommende lokalbefolkning. 

Med fantastiske surfemuligheter rett utenfor døren, er New Zealand et yndet paradis for eventyrlystne studenter fra hele verden. Landet tilbyr høye fjell,fossende elver, dype fjorder, palmer og lange hvite strender, altså landet tilbyr det meste. Som utvekslingsstudent i New Zealand kommer du utvilsomt til å ha stor glede av alle de spennende aktivitetsmulighetene som finnes i landet.  

Bestill en gratis brosjyre eller ta kontakt med oss så vi kan legge til rette for at du får en uforglemmelig opplevelse dersom du reiser på utveksling til New Zealand. 

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.