GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 gode grunner til å elske Singapore

10 gode grunner til å elske Singapore

Det mange gode grunner til å elske Singapore, alt fra trendye restauranter, gåturer rundt i byen, fantastiske butikker, byen som er kjent for sine konstruktive regler vil overraske deg.

  1. Maten

Maten er inspirert fra mange velkjente kjøkken som kinesisk, indisk, malaysisk og indonesisk, maten i byen er kjent for å ha kvalitet og mangfold. Singapore er også kjent for å ha den billigste Michelin stjerne restauranten i verden: Liao Fan Hong Kong Soya Sause Chicken Rice & Noodle. Videre er byen kjent for mange matmarkeder (kalt hawker centers) her vil du finne fantastisk mat og samtidig få en fantastisk opplevelse.

2. Språk

Som er tidligere britisk koloni, er det kanskje ikke så rart at engelsk er det mest praktiserte språket. Singapore drar mennesker fra hele verden, og består av en veldig multikulturel miks. Siden mange praktiserer engelsk er dette en by som passer perfekt for de som ønsker å bedre sin engelsk.

3. Marina Bay Sands

En av de fineste utsiktene finner du ved Marina Bay Sands. Dette er luksus hotel, som består av infitity svømmebasseng på toppen. Det er ikke lov å betale seg inn, men du kan kjøpe et billet til SkyPark utsiktspunkt, som er på toppen av hotellet. Hotellet har en 360 graders utsikt over Singapore.

4. Gardens by the Bay

Singapore blir kalt “The Garden City” for en god grunn, halvparten av øya er grønn. Fra naturreservater til Singapore botaniske hager er det enkelt å forstå grunnen til navnet. Det er mange forskjellige ting å se og gjøre i Singapore, med Gardens by the Bay må du besøke. Dette er hjemstedet til mer enn 1 million planter. Du kan også se en nydelig foss i Cloud Forest, til the Gardens by the Bay er en fantastisk opplevelse.

5. Kultur

Kulturen i Singapore består av ulike etniske grupper. Folk fra mange forskjellige land som praktiserer uliek religioner, lever harmonisk sammen med hverandre. Byens kjennetegn er renslighet og resept, dette praktiseres av en hver innbyger i byen. Du må ikke finne på å kaste tyggegummi eller søppel på bakken, det er en grunn for at Singapore er en av de reneste byen i verden.

6. Renslighet

Singapores renslighet kom vi innom på forrige punkt. Det finnes ikke søppel å se noen sted, dette gjelder både på offentlig transport og i skjulte gater i byen. Her trenger du ikke antibac!

7. Strender

Det er totalt syv strender i Singapore, fra Palawan Beach, med den mystiske utstikkende broen, til den nydelige stranden på Lasarusøya, som ligger utenfor kysten av Singapore, blir du bortskjemt av gode valg i denne fantastiske byen. Nyt solen, ta utsikten eller bare spill volleyball på stranden.

8. Mote

Mens Singapore kanskje ikke er den første byen som kommer til å tenke når det gjelder temaet mote, har byen masse å tilby. Mange unge designere har etablert seg selv innen mote i denne byen, du finner dem i Haji Lane. En ganske sterk kontrast til de større kjøpesentrene, Singapores “originale hipster-nabolag”, tilbyr topp vintage butikker, morsomme print mote og quirky design. Gatene er også veldig Instagram-vennlige.

9. ArtScience Museum

Bortsett fra å ha fantastisk arkitektur, åpner Singapores ArtScience Museum døren til en fascinerende blanding av kunst og teknologi. The Future World er spesielt interessant. Dersom du tar turen vil du gå igjennom fire viktige elementer: Natur, By, Park og Rom. Sammen danner disse elementene med fantastiske lys og interaktive kunstverk, noe som gir en uforglemmelig opplevelse.

10. Sommer året rundt

Hvis du ønsker solfylte sommertemperaturer året rundt, vil du sannsynligvis elske Singapore her holder byen en gjennomsnittstemperaturen på 32ºC. Du kan glemme ull, høyhalser og boblejakker!

Bo og studer engelsk i SingaporeLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer