GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 bortgjemte steder du bør besøke i Santa Barbara

10 bortgjemte steder du bør besøke i Santa Barbara

Santa Barbara ligger mellom vestkysten store ikoner byer, San Francisco og Los Angeles. Byen er ikke like populær å besøke som San Francisco og Los Angeles, men du bør sette av tid til å oppleve denne nydelige byen. Vi har laget en liste med Santa Barbaras skjulte steder, sjekk dem ut her:

1. The Sacred Space

The Sacred Space in Summerland er som en skattekiste av spirituelle pyntegjenstander og en veldig vakker hage med sitteplasser omgitt av tropiske planter. Butikken overfylt med buddaher, krystaller, antikk møbler, kunst og smykker. Men er også verdt et besøk dersom du ønsker å ta en kopp urtete i harmoni med spiritualitet.

2. The Santa Maria Wine Trolley

California er hjemstedet til noen av USAs mest populære vinregioner, og byen Santa Barbara har en unik måte å introdusere sine besøkende til de lokale delikatessene. Hopp ombord i en gammel trolleybuss i vintage stil for å besøke noen av vingårdene i Santa Maria Valley. Bussen kjører i helgene og i sommermånedene, og du kan hoppe av og på som du vil. Så bli med og nyt dagene dine med vinsmaking, men husk aldersgrensen for å drikke i USA er 21år.

3. The Hitching Post

Reis tilbake i tid og opplev Old West-sjarm på The Hitching Post i den lille byen Casmalia, rett nord for Santa Barbara. Etter å ha åpnet som den første eike barbeque restauranten i området rundt 1944, vokste The Hitching Post i popularitet og takket være innendørs ildsted drevet av lokale får du servert det beste kjøttet. Bygningen er 120 år gammel og interiøret samsvarer med restauranten historie, dersom du spiser her vil du oppleve et deilig måltid og få samtidig oppleve ekte Old West-sjarm på sitt beste.

4. Chumash Painted Cave State Historic Park

En av de mindre parkene i Santa Barbara, Chumash Painted Cave State Historic Park, er ikke overfylt av turister, men er absolut verdt et besøk. Parken byr på vakre hulemalerier, antatt å være over 1000 år gamle. Kunsten på veggene er beskyttet med store barer ved inngangen, så man kan ikke gå direkte inn i hulene å se de historiske maleriene, men man kan fortsatt se dem godt fra utsiden.

5. The Book Den

En av de eldste bokbutikkene i California, The Book Den har vokst i rykte siden den først åpnet dørene i 1902 som stedet i Santa Barbara. Her finner du de siste utgivelsene og kritikerroste romanene sammen med sjeldne trykte og verdifulle eksemplarer. Hele bakveggen er dedikert til poesi. Her er det perfekte stedet å kjøpe et postkort som er designet av lokale kunstnere.

6. Museum of Contemporary Art

Alle kunstentusiaster besøker det populære Santa Barbara Art Museum, men dersom du ikke orker overfylte museer reis til Museum of Contemporary Art. Dette museet ble grunnlagt i 1979 som et alternativt sted for lokale artister, museet har mellom 8-10 utstillinger i året og noen spennende arrangementer. I øverste etasje finner du kjøpesenteret Paseo Nuevo.

7. Channel Islands National Marine Sanctuary

Rundt 20 mil utenfor kysten av Santa Barbara er Channel Islands National Marine Sanctuary et enormt biodynamisk eventyrland. Opplev det fargerike og rikelig dyrelivet ved å snorkle og dykke i det krystalklare vannet. Jeg anbefaler også å bestille ta en kajakktur for å utforske Painted Cave. Disse øyene er hjemstedet til fine sjøfugler og sjøløver og besøkes av mange hvalarter og delfiner.

8. OstrichLand USA

Hvorfor dra til den superpopulære Santa Barbara Zoo når du kunne ta en kort biltur vest for byen og besøke en enorm ranch med over 100 struts og emus? Hos OstrichLand USA kan du kjøpe boller med mat og mate de store fuglene, ta en titt på babyene som er født om sommeren og se på disse utrolige skapningene glede seg over de store områdene de kan boltre seg på. Ranchen har til og med inspirert en episode av The Simpsons!

9. Red Rock Pools

The Santa Ynez-fjellene består av naturlige gulper hvor man kan bade, du finner disse langs Santa Ynez-elven, det er en populær måte for lokalbefolkningen å slappe av og kjøle seg ned i varmen. Følg Red Rock Trail for å komme til de større bassengene og ta turen litt lenger oppover for å finne mer bortgjemte steder du kan ta en dukkert. Hva venter du på? Pakk badedrakten og reis dit med vennene dine!

10. Se solnedgangen ved Butterfly Beach

Som en av Santa Barbaras få vestvendte strender (mest mot sør), er Butterfly Beach et av de beste stedene å se den gylne californiske solnedgangen. Sett deg ned på sanden og se på himmelen snu til de klassiske oransje nyansene, eller ta en romantisk spasertur langs vannet ved skumringtiden.

Bli selvsikker i engelsk og bo i Santa Barbara med studenter fra hele verdenLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Lær et av 10 språk og velg mellom 50 destinasjoner verden over

Les mer