GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Annabell forteller om sitt opphold i fantastiske Barcelona

Jeg heter Annabell og er 20 år fra Kristiandsand! Studerer for tiden spansk med EF Språkkurs i Barcelona. Les gjerne mer om min opplevelse på bloggen min: www.annabellkvarme.blogg.no
Annabell forteller om sitt opphold i fantastiske Barcelona

Hei kjære lesere, Mitt navn er Annabell og jeg skal fortelle litt om mitt EF SpråkkursBarcelona. Jeg er 20 år og har et friår akkurat nå, ettersom jeg ikke har funnet ut hva jeg vil studere.

Jeg valgte å reise på et EF Språkkurs, fordi jeg har hørt mye godt om EF! Jeg valgte å studere spansk i Barcelona fordi det virket som en utrolig spennende by som byr på alt! Barcelona var det perfekte valget for meg som ikke klarte å velge mellom strandlivet eller bylivet. Denne byen har begge deler og mye mer!

EF Skolen i Barcelona er ny og moderne. Lærerne her er superhyggelige, elevene er inkluderende og man føler seg aldri alene. Man får definitivt venner for livet her! Spansk er det nest største språket i verden, så det kan definitivt komme godt med å kunne litt spansk når man er ute å reiser rundt i verden!

Jeg bor på Studenthjemmet Anna Ravell for øyeblikket, som er kjempefint! Jeg deler forresten rom med en annen jente, noe som jeg synes er veldig koselig og veldig sosialt. Vi snakker om alt og låner ting fra hverandre. Blir litt trist å forlate henne når jeg skal hjem ettersom vi har blitt så godt kjent!

Skolen har forresten forskjellige aktiviteter og utflukter som man kan være med på, så langt har jeg vært med å besøkt Sagrada Familia med skolen. I tillegg har jeg reist masse på utflukt selv. Så langt har jeg besøkt Sagrada Familia enda en gang, vært på akvariumet, besøkt en av Barcelonas vakre strender og tatt turistbussen som tar deg med overalt i hele byen.

Les gjerne mer på bloggen min ved å trykke HER, der jeg oppdaterer jevnlig om mitt opphold her i Barcelona !

Jeg håper at dette innlegget kanskje kunne bidra med litt reiseinspirasjon!

Har dere også lyst til å reise på et EF Språkkurs i utlandet? Trykk på knappen under for å motta et gratis skreddersydd pristilbud.

Med vennlig hilsen,

Annabell Kvarme

Vil du lære spansk i Barcelona?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Snakker du flytende? Test dine språkkunnskaper med vår hurtige test

Les mer