GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Martine Lunde og Sofie Nilsen er i Nice med EF

Martine Lunde og Sofie Nilsen er i Nice med EF

Martine Lunde og Sofie Nilsen er å besøker EF skolen i Nice, Frankrike med EF språkkurs og studieår i utlandet. EF gleder seg veldig til at jentene skal bli kjent med EF Education First og skolen i Nice.

Martine er fulltidsblogger og TV-personlighet fra blant annet Farmen kjendis, Skal Vi Danse  og Bloggerne og Sofie er tidligere realitydeltager og fulltidsblogger med stor lidenskap for reising. I mars er disse jentene å finne i Frankrike, nærmere bestemt Nice. Her skal de få et innblikk i studiehverdagen til studentene ved EF skolen og utforske hva byen har å by på.

Man kan du studere fransk fra 20-32 timer i uken med EF, de fleste velger Intensivkurs med 32 timer i uken. Da har man 16 timer med språk, 4 med prosjekt, 10 timer med valgfag her kan du velge alt fra business til kultur, samt 2 forelesningstimer. Når man går på skolen har man masse tid til aktivteter etter skolen og i helgene, her byr skolen på alt fra helgetur til Cannes eller Monaco, til ulike turneringer på stranden. EF tilbyr kurs fra 2 uker opptil 1 år, EF tilbyr kurs for alle nivåer. Før ankomst vil du ta en språktest, etter språktesten vil du bli plassert i en klasse med studenter som er likt nivå som deg. Dersom du studerer fransk i Nice, spansk i Costa Rica, Tysk i München (velg mellom mange fine destinasjoner) vil du kunne søke tilrettelegging fra Lånekassen.

Sofie har bursdag under oppholdet i Nice, de skal derfor reise til Monaco for en bursdagsfeiring. Følg med på deres kanaler når de viser frem skolen og hvordan det er å bo i Nice. Les mer om jentenes opphold på deres blogger og her..

Lurer du på hvor god du er i fransk?

EF har fem ulike tester du kan ta for å sjekke dine språkferdigheter (det tar ca 10 minutter pr test). Vi har tester for språkene; engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Ta en fransktest for å sjekke dine ferdigheterTa testen her
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på