Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

Topp 10 festivaler du ikke bør gå glipp av denne sommeren

Topp 10 festivaler du ikke bør gå glipp av denne sommeren

Enten du er interessert i rock, hip-hop eller elektronisk musikk, er det flere festivaler denne sommeren du ikke bør gå glipp av! Så ta tak i ryggsekken og begynn å planlegge turen til de kuleste musikkfestivalene rundt om i verden.

1. Rock Am Ring, Nürburgring, Tyskland

Plassering nær Nürburgring Formula-1-banen er Rock Am Ring, en festival med en lang og berømt historie. Fra 1985 har festivalen hostet mange legendariske band, inkludert AC / DC, Deep Purple og Rolling Stones. Nyere lineups har inkludert Foo Fighters, 30 Seconds to Mars og Muse.

2. Governors Ball, New York, USA

Governors Ball er New Yorks store stolthet. Fra begynnelsen i 2011, har dette multi-dagers arrangementet en line-up innen en rekke sjangere, inkludert rock, elektronisk, hip-hop, indie, Americana, pop, folk og mye mer. Og mens musikken er den primære ttiltrekningen av folk, kan deltakerne få en full festivalopplevelse ved å ta del i silent diskoteker, interaktive photo booths og life-sized brettspill. Eminem, Jack White, Lorde, Kanye West har spilt her.

3. Bonnaroo, Tennessee, USA

Bonnaroo er hjemmet til tusenvis av lykkelige campere, hundrevis av hektar av Tennessee natur, og
150 episke forestillinger på mer enn 10 scener av musikk. Selv om Bonnaroo er plassert som en
indie og alternativ rock festival – vil R & B og hip hop-fans også finne noe å lytte til i festivalens mangfoldige musikk scener. Mange kjente artister har spilt her, blant annet: U2, Lorde, Major Lazer, Red hot Chili Peppers, The killers, Dua Lipa, Khalid, Muse har spilt her.

4. Rock Werchter, Werchter, Belgia

Rock Werchter er den største sommerfestivalen i Belgia og en virkelig unik musikkopplevelse. Ligger mellom Brussel og Antwerpen, drar fire dagers festivalen noen av de største headlinerne i bransjen og nesten 90 000 festivalgjester hver dag.

5. British Summer Time, London, UK

En av sommers mest kjente festivaler, Brtish Summer Time (BST), holdes over to helger i Londons nydelige Hyde Park. Dette er stedet å være å fange de hotteste bandene, samt de beste komedie filmer og filmer. Arrangørene inviterer også popup-kafeer, uavhengige matboder, temabutikker og cocktailbarer i parken, og gir deltakerne en full festivalopplevelse med alle fasiliteter i byen bare noen minutter unna. The Vamps, Tom Odell, Niel Young, Kings OF Leon og mange fler har opptredd her.

Festival

6. Rock in Roma, Rome, Italia

Hvis du er heldig å ha sommerferie i den vakre italienske hovedstaden, bør du definitivt klare det å klaffe med Rock in Roma. Hvert år siden 2002 har dette internasjonale musikkarrangementet samlet de beste rockene fra hele verden for å spille et utrolig show i Sør-Roma på Ippodromo delle Capannelle. Radiohead, Snoop Dogg, Justice, The cure, Linkin Park har spilt her.

7. Mad Cool Festival, Madrid, Spania

The Mad Cool Festival-navnet sier alt. Det er virkelig «fantastisk kult». Etter å ha booket Neil Young og The Who hoved attraksjon i sitt første festivalår i 2016, har dette nye arrangementet raskt blitt en stor aktør i den europeiske festivalscenen. Under tre-dagers showet på Caja Mágica sør i Madrid – en kort 15-minutters reisetid fra byens hjerte – kan deltakerne nyte de beste rocken, popen og alternative artister spredt på fire scener. I tillegg, med show som starter daglig klokken 19.00, er det fortsatt god tid til å utforske byen om dagen. Jake Bugg, Arctic Monkeys, The Weeknd, Deadmaus, Kendrik Lamar har spilt her.

8. The Festival Internacional de Benicàssim (FIB), Benicassim, Spania

En annen fantastisk spansk festival – FIB ligger mellom Valencia og Barcelona i strandbyen Benicassim. Med dansing på stranden hele natten lang, vårer FIB fra klokken 17:00 til 08:00. Glem søvn, arrangementets tre scener av musikk vil holde deg i gang frem til 08.00.

9. Lollapalooza, Paris, Frankrike

Det som startet som en liten musikkfestival i Grant Park, Chicago i 2005, har blitt et globalt fenomen – og franskmennene elsker det. I tillegg til å invitere de mest kjente innen pop, hip-hop og alternative rock samt de største navnene til et pop-up kulinarisk senter med fantastisk fransk mat, er Lollapalooza Paris også med på å redusere miljøpåvirkningen. Med gratis pendelbusser som kjører gjennom hele Paris, samt askebegre rundt rundt festivalen, og reduserte priser for gjenbruk av kopper og glass – er dette en av de mest miljøvennlige festivalene i verden. Artister som: The Killers, Radiohead, Ellie Goulding, Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons har spilt her.

10. Sziget, Budapest, Ungarn

Nesten alle musikkfans har hørt om Sziget – den ukelange festivalen på Hajógyári i Budapest, Ungarn. Sziget er virkelig en feiring av livet. Som en av de største multikulturelle musikk- og kunstfestivaler i internasjonale urbane omgivelser, gir den scenen til noen av de mest inspirerende artistene som leverer et helt utrolig show. Artister som: Rihanna, Muse, David Guetta, Kings of Leon, Acivii har spilt her.

Frister det å dra på språkkurs til en av disse destinasjonene?Les mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Livet som student