Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

7 slang ord du må lære i 2017

7 slang ord du må lære i 2017

2016 har vært Brexit-året og året hvor man beskriver alt som er kult for lit. Men nå er vi i 2017 og det er tid for en helt ny levering av fresheslangord alle engelsk-elever burde kunne, om man ønsker å være on fleek. Heldigvis for deg, har jeg satt sammen en liste med slang for å holde deg up to date.

1. SAVAGE

Gjort noe sykt kult og badass? Beskriv det til vennene dine som savage. Enten blir de litt forvirret eller veldig stolte av deg. Husk: du valgte ikke thug life – det valgte deg..

2. LOW-KEY

Når du i hemmelighet nyter noe, så low-key elsker du det. Vi håper vel alle at noen er low-key forelsket i oss.

3. DONE

Lei av noens holdning? Klarer du ikke face at det er jobb imorgen? Du er done med det. Du kan også utnytte det for ekstra effekt. Jeg er done med denne forklaringen. DONE.

4. HUNDO P

Hvis du er helt enig med noe noen sier, samtykker du det «100 prosent» – eller, hvis du er en «millennial», samtykker du hundo p. Det er egentlig bare en forkortelse for 100 prosent, og det er så morsomt å bruke Jeg har sagt det hele uken. Det er hundo p min nye favoritt setning.

5. DEAD/DYING

Må ikke forveksles med fysisk ikke å være i live lenger, dead er 2017 måten å si at du er sjokkert/glad/så underholdt at det nesten drepte deg – typ, som å dø av latter, men man dør jo ikke, det ville vært både tragisk og umulig.

6. EXTRA

Kanskje det slang ordet med den raskest voksende populariteten akkurat nå er extra, som beskriver noen som er over-the-top eller prøver for hardt. Å vite dette kan også tvinge deg til å innse at du selv er extra om noe, som kanskje er en kjip, men nødvendig oppdagelse.

7. GOING

Dette er mest populært i Storbritannia og startet av folk som bor i det populære, men litt trashy fylket Essex, nord-øst for London. Istedenfor å si at du kommer til (sett inn sted), sier du at du kommer dit. Så, «let’s go to Nando’s” blir “let’s go Nando’s”. Og hvis du ikke er sikker på hva Nando er, må du komme deg til Storbritannia asap.

Engelsk uttale

Vil du lære engelsk med EF?Les mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Språk