Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Meny

De fant sin livs kjærlighet i utlandet

De fant sin livs kjærlighet i utlandet

Nå er det snart Valentine’s Day, derfor vil vi dele en av våre fineste kjærlighetshistorier med dere. Den handler om Rocio og Mauricio – to tidligere EF-studenter som fant sin livs kjærlighet i Brighton i 2003.

De forelsket seg, giftet seg og flyttet til Tulum i Mexico for å leve lykkelig alle sine dager. Vi møtte Rocio som tok en pause fra å jobbe med parets kite- og paddleboardingsenter for å fortelle oss deres kjærlighetshistorie.

Når var du i Brighton?

Jeg bodde på EF Residence i Hove fra september 2003 til april 2004. Mauricio hadde allerede fullført sitt EF språkkurs, og jobbet på Brighton Marina.

Hvorfor ville du gjerne reise med EF?

En av mine beste venner hadde anbefalt EF til meg. Mauricio hadde tidligere reist med EF til Santa Barbara i California, og hadde opplevd noen av sine livs beste øyeblikk der!

Kan du fortelle oss om hvordan dere møtte hverandre og om deres første date?

Vi møttes faktisk på en fest arrangert av en av våre felles venner, og PANG! Det var kjærlighet ved første blikk. På vår første ordentlige date var vi på kino på Brighton Marina. Vi elsker film begge to.

Hvor giftet dere dere?

Etter Brighton flyttet vi rundt i forskjellige byer og land, men endte opp i Barcelona. Vi giftet oss der i 2006. På den tiden tok Mauricio sin mastergrad, og jeg jobbet på et kontor. I 2011 bestemte vi oss for å si opp jobbene våre, legge det travle bylivet bak oss, og begynne et nytt liv så nære havet som det er mulig. Så vi flyttet til Tulum i Mexico.

EF Love Story_IMAGE1

Wow! Det er imponerende! Hvordan er livet i Tulum?

Vi har startet vår egen bedrift her – en kiteboarding og paddlesurfskole (du kan lese mer om skolen på vår hjemmeside). Og i 2015 ble vår datter, Maria, født!

Hvordan er hverdagen deres?

Det første vi gjør om morgenen er å gå tur med hundene våre, Pancho og Rosita. Etter det spiser vi frokost med lille Maria, før vi drar på jobb på en av verdens beste strender. Vi lever virkelig drømmen!

EF Love Story_IMAGE2

Hvilket råd vil du gi til noen som gjerne vil reise med EF?

Bare gjør det. Reis, bli smartere, bli forelsket… Noen ganger kan man få det til å fungere på tross av avstand og kulturelle forskjeller – på tross av alt. EF var et av de beste årene i mitt liv, og den beste beslutningen jeg noensinne har tatt. Mauricio og jeg har vært sammen i mer enn 13 år nå, og det har vært det mest fantastiske eventyret! Hvis jeg ikke hadde reist til Brighton, ville jeg ikke hatt det livet jeg har i dag.

Hvor tror du du hadde vært i dag hvis du ikke hadde reist til Brighton?

Jeg hadde jobbet i Barcelona som en skatteadvokat i et stort advokatfirma – hatt et hektisk storbyliv og ikke det enkle caribiske liv jeg har i dag.

Siste spørsmål: Hvordan har du hatt glede av ditt EF-kurs?

Det er den beste beslutningen vi noensinne har tatt. Vi lærte engelsk, møtte fantastiske mennesker og fant vår livs kjærlighet. Vi kunne ikke ha bedt om mer.

Du kan også møte din livs kjærlighet i utlandet!Les mer her..

Del denne artikkelen

Nyeste artikler fra Språk