GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Hvilke kontoer bør man følge for reiseinspirasjon?

Hvilke kontoer bør man følge for reiseinspirasjon?

Har du noen gang tenkt over hvor mange som lever av å reise? Eller som poster innlegg nesten hele tiden om reiser? Det finnes utallig mange mennesker, og om man søker inspirasjon til hvor man skal reise, kan det være litt mange. Jeg har derfor samlet en liste over hvilke kontoer man bør følge for reiseinspirasjon.

The Travelling Nomads (@thetravellingnomads)

Reposter reisebilder fra forskjellige personer som reiser rundt i verden, mange naturbilder og opplevelser og insiprasjon til destinasjoner. Her kan alle finne reiseinspirasjon til en ny destinasjon, eller et nytt land man kan legge til på bucketlista.

Tess Florio (@studdedhippie)

Reiser mye på egenhånd, tar bilder og driver med youtube og legger ut reisevlogger og bilder fra stedene hun besøker. Driver også med yoga, og reiser til mange land på forskjellige retreats for å drive med yoga i naturen.

Elena Taber (@elenataber)

Reiser mest til større byer, og reiser en del alene. Mer kulturelt; museer, kunst og fashion, ikke så mye natur (med unntak av når hun besøkte Skandinavia). Driver også med youtube, og poster en del reisevlogger.

Kara and Nate (@karaandnate)

Kanskje de mest fascinerende på denne lista, et gift par som reiser fulltid og som nylig nådde land nummer 100 å reise til, siden de startet i 2016. De driver også med youtube og de poster mye fra turene sine der, samt at de oppdaterer på instagram hyppig.

Benjamin Ortega (@benjaminortega)

For mange er han kanskje kjent som «sidekicken» til Jon Olsson og Janni Deler, men han driver også sin egen youtube-kanal, er aktiv på sosiale medier og lager utrolig reiseinnhold. Med både fantastiske bilder og videoer på kanalene sine, skal det godt gjøres å ikke få lyst til å reise.

Linn Krohn Hansen (@linns_reise)

En norsk reiseblogger som vant årets reisblogger i 2018 og som stadig legger ut bilder fra sine reiser rundt i verden. Hun poster også blogginnlegg med både bilder og tekst, hvor hun skriver om sine opplevelser og sine tips til hva man kan gjøre i de forskjellige landene.

Elisabeth Eriksen (@globetrotterelisa)

Norsk reiseblogger som ofte reiser til steder med mye natur, både snø og jungel finnes blant hennes bilder. Denne passer nok bedre for de som liker å være aktive mens de er på reisefot. Her er det mye inspirasjon fra både inn- og utland, etter hvor langt man ønsker å dra.

Mette Solberg Fjeldheim (@reiselykke)

Nok en prisvinnende, norsk reiseblogger. Her kan du finne både natur og storby, både nært og fjernt. Hun er også flink til å skrive tips og ideer under bildene sine, sånn at man har oversikt over hva som kan gjøres på de forskjellige stedene. Absolutt en konto man bør følge for reiseinspirasjon!

Lisa (@fjordsandbeaches)

Fulltids reiseblogger fra Norge som reiser til mange spennende destinasjoner. Hun er flink til å fortelle hva hun opplever, både på blogg og på instagram. Både by og natur er å finne, og bildene kan vekke en reiselyst hos de fleste.

Travels of Sophie (@travelsofsophie)

Sophie har noen av de mest fantastiske reisebildene, uansett hver eller sted, så blir bildene fantastiske! Det er tydelig at det ligger mye arbeid bak bildene og at det er en viktig del av det å reise for hun. Om man ønkser yrende byliv, en tur i naturen eller avslapping på bygda; hos Sophie finne du inspirasjon til alt.

Brooke Saward (@worldwanderlust)

I 7 år reiste hun alene rundt i verden og opplevde land og kulturer, og selv om hun ikke lenger alltid reiser alene lenger, reiser hun fortsatt. Her kan du finne alt fra eksotiske strender, til romantiske middagssteder og en trollbindende natur.

Kasper Høglund (@kasper.hoglund)

Fotograf bosatt i Lofoten, og som poster i stor grad bilder fra Norges natur, men for de som elsker naturen er dette riktig kanal. Og om man ikke får lyst til å ta seg en tur til Lofoten etter å ha sett bildene, skjønner jeg ikke noe. Her er det alt fra surfing til nordlys, og man kan virkelig se hvor nydelig Norge er.

The Bucketlist Family (@thebucketlistfamily)

Denne familien er noe helt annet enn hva den tradisjonelle, A4 familien er. Mor, far og barn reiser rundt i verden, poster på Instagram og lager videoer til youtube. Mor og far er begge reiselivsjournalister, noe som gjør at de har mulighet til å leve av reisingen sin. Det er mye familiebilder å finne, men også mye inspirasjon til destinasjoner man kan reise, både alene og sammen med familien.

Og om du fortsatt trenger et push til hvorfor du skal reise etter å ha sett på all inspirasjonen disse har å komme med, så kan du lese 10 grunner for at å reise er det beste for deg.

Vil du reise til et nytt land med EF?Les mer..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på