VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Lære kinesisk i Kina

Har du alltid hatt en drøm om å lære kinesisk i Kina? Vi tilbyr språkkurs i Kina for deg som vil lære kinesisk mens du bor i landet. Den beste måten å lære et språk på er å bo i det landet der språket snakkes. Kinesisk er kjent for å være vanskelig å lære, så da er det ekstra fint å ha muligheten til å praktisere kinesisk fra første dag gjennom daglig interaksjon. Les mer om å lære kinesisk i Kina under.

Lære kinesisk i Kina

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Kina
By: Shanghai

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Kina
By: Shanghai

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Kina
By: Shanghai

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Kina
By: Shanghai

Søk basert på populære destinasjoner

Lær kinesisk i Kina

I løpet av et språkkurs i Kina får du førsteklasses kinesiskundervisning av erfarne lærere. Etter skoletid lever du som lokalbefolkningen, på den måten plukker du opp lokale ord og uttrykk og får en naturlig tilnærming til språket. Og det er nettopp det som er hemmeligheten når man skal lære et nytt språk; en perfekt kombinasjon av undervisning og fritid til å bli kjent med kulturen og livsstilen. Utforsk spennende områder, prøv en ny kinesisk matrett hver dag og lær mer om den kinesiske økonomien - hvis du vil lære kinesisk i Kina må du først bli kjent med landet og kulturen. Fritiden etter undervisningen er en fin mulighet til å praktisere det du har lært på språkskolen i en naturlig setting, kjøp dagligvarer, ta bussen og bestill mat på restaurant. Hvis du har lyst til å lære kinesisk, er et språkkurs i Kina utvilsomt den mest effektive måten å gjøre det på.

En unik opplevelse

Vår språkkurs i Kina er en allsidig læringsopplevelse med både timer i kinesisk uttale, kinesiske idiomer og kinesisk kalligrafi. Og hvem vet, kanskje blir du så fascinert av å lære kinesisk i Kina at du bestemmer deg for å bli værende! Du er i så fall ikke den eneste. Kina er et stort land med en enorm befolkning og en blomstrende økonomi, så her er det muligheter overalt. Lær kinesisk i Kina med oss og du kommer til å lære så mye mer enn bare språket. Uansett hvor gammel du er og hvor bereist du er fra før av, kan vi garantere at et språkkurs i Kina er en helt unik opplevelse som vil gi deg minner for livet!