VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere kinesisk

Er du en av de som alltid har drømt om å studere kinesisk? Vi tilbyr språkstudier i Kina for deg som vil lære kinesisk effektivt. Kinesisk kan være en utfordring å lære, men dersom du fordyper deg i språket men du bor i Kina og omgås kinesisktalende hver dag, blir det lettere å lære seg. På våre kinesiske språkkurs oppfordrer vi til praktisering av kinesisk fra første dag, slik at man raskt blir vant til å praktisere språket i en naturlig setting. Les mer om å studere kinesisk under. Studer kinesisk i Kina, og du kan være sikker på at du lærer kinesisk raskere enn ved tradisjonell klasseromsundervisning. Vi fokuserer på kommunikasjonsbasert læring og tar i bruk innovative undervisningsmetoder for at elevene skal lære kinesisk mer effektivt. Istedenfor å bare høre på læreren undervise, praktiserer elevene selv språket med hverandre fra et tidlig stadie, på den måten blir man raskere komfortabel med å kommunisere på kinesisk. Ved å studere kinesisk i Kina, får du også muligheten til å praktisere det du lærer i undervisningen med lokalbefolkning etter skoletid, noe som gjør det lettere å komme seg rundt i landet og oppdage nye steder. Språkstudier kinesisk er unik måte å lære å snakke kinesisk på mens du blir bedre kjent med den spennende kinesiske kulturen.

Studere kinesisk

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Kina

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Kina

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Kina

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Kina

Studere kinesisk

Studer kinesisk i Kina, og du kan være sikker på at du lærer kinesisk raskere enn ved tradisjonell klasseromsundervisning. Vi fokuserer på kommunikasjonsbasert læring og tar i bruk innovative undervisningsmetoder for at elevene skal lære kinesisk mer effektivt. Istedenfor å bare høre på læreren undervise, praktiserer elevene selv språket med hverandre fra et tidlig stadie, på den måten blir man raskere komfortabel med å kommunisere på kinesisk. Ved å studere kinesisk i Kina, får du også muligheten til å praktisere det du lærer i undervisningen med lokalbefolkning etter skoletid, noe som gjør det lettere å komme seg rundt i landet og oppdage nye steder. Språkstudier kinesisk er unik måte å lære å snakke kinesisk på mens du blir bedre kjent med den spennende kinesiske kulturen.

Kinesisk utdanning

Ta kinesisk utdanning og fordyp deg i en av verdens mest interessante kulturer mens du lærer å snakke kinesisk. Kinesisk oppfattes av mange som et språk som er vanskelig å lære, derfor er det en fordel å lære språket mens du bor i landet og omgås kinesisktalende daglig. Kinesisk utdanning er en flott mulighet til å lære kinesisk grundig og effektivt mens du samtidig blir kjent med lokalkulturen og får en dypere forståelse for kinesisk kultur og livsstil.

Veien til suksess

Kina er et av verdens mest dynamiske land, studer kinesisk i Kina og en verden av muligheter åpenbarer seg. Kina er også en av verdens raskest voksende økonomier, så hvis du er interessert i en karriere innen business er det utvilsomt en stor fordel å ha tatt språkstudier kinesisk. Hvis du skal studere kinesisk i Kina, kan du også ta tilleggskurs i for eksempel kinesisk kultur eller forretningsliv. Kinesere er ofte nysgjerrige på andre land og kulturer, så hvis du kan kommunisere på kinesisk er det lett å få seg lokale bekjentskap. Enten du skal begynne på universitetet i utlandet, eller drømmer om en internasjonal karriere eller bare er ute etter et eventyr, er det utvilsomt en fordel å studert kinesisk.