EF SET - Forberedelse

I motsetning til andre engelske språktester krever EFSET ingen spesiell forberedelse fordi du alltid kan ta det igjen hvis du ikke er fornøyd med resultatet ditt. Det er en gratis test. Den beste forberedelsen til EFSET er å finne et rolig sted hvor du kan konsentrere deg og sette av nok tid til å fullføre hele testen på én gang. Forsikre deg om at internettforbindelsen din er god og at lyden fungerer. Selve EFSET-testen tar deg gjennom en lydsjekk før spørsmålene begynner.

Hvis du ikke er fornøyd med ditt EFSET-resultat etter å ha fullført testen, vil enhver metode du velger å bruke for å forbedre dine engelskkunnskaper også forbedre EFSET-resultatet ditt. For å forbedre dine lytteferdigheter, hør på filmer, radiosendinger eller TV på engelsk. For å forbedre dine leseferdigheter, er det ikke noe bedre enn å lese. Aviser, magasiner og bøker er alle passende lesestoffer. Finn emner du er interessert i og bygg opp ordforrådet ditt.

EF SET - Praksis

De fleste øver seg ikke på å ta EFSET fordi de bare kan ta det direkte. Det er ikke nødvendig å ta en EFSET-praksistest på forhånd. Du kan imidlertid bruke EFSET som praksis for en annen standardisert test. EFSET Plus er spesielt godt tilpasset dette formålet fordi det er en lang og streng test. På slutten av EFSET Plus får du et resultat som nøyaktig forutsier resultatet ditt på IELTS- eller TOEFL-eksamenen.

Å bruke EFSET som praksis for en annen eksamen er nyttig fordi det forbedrer din utholdenhet og får deg til å bli vant til strenge og krevende tester. EFSET sin design er imidlertid forskjellig fra andre tester, så du vil ikke se nøyaktig de samme spørsmålstypene på EFSET som på andre tester. Hvis du vil lære strategier for å ta slike tester og gjøre deg kjent med spørsmålstypene på en bestemt test, er den beste løsningen å ta et forberedelseskurs.

Hvordan kan EF hjelpe deg

Du kan forberede deg på en hvilken som helst standardisert engelsk språktest ved å ta EFSET. Hvis du er ute etter en engelsk sertifisering for din CV, er EFSET et godt valg. Hvis du trenger å få en bestemt skåre på en annen standardisert engelsk språktest for universitetsapplikasjoner eller innvandring, kan du finne ut mer om våre forberedelseskurs i utlandet og våre forberedelseskurs online.