TOEFL Essentials

TOEFL Essentials er en adaptiv 1,5 timers online engelsk test for lesing, lytting, tale og skriving, både i en generell og en akademisk kontekst. Denne versjonen av TOEFL ble designet som et billigere, mer tilgjengelig alternativ til den strenge TOEFL iBT. Hvis du tar TOEFL for universitetsopptak, er det viktig å sjekke hvilken versjon av TOEFL ditt måluniversitet godtar, siden ikke alle godtar Essentials.

Historie

TOEFL Essentials ble lansert i 2021 som en allsidig TOEFL-eksamen: kortere, billigere og administrert helt online. Fordi Essentials er tilpasningsdyktig, er den i stand til å vurdere kandidater med et bredere spekter av engelskkunnskapsnivåer, fra nybegynnere til avanserte.

Skaring

TOEFL Essentials er skåret fra 1 til 12, med lik vekt gitt til hver av de fire ferdighetene som testes. Ulike universiteter krever forskjellige TOEFL-poengsummer, og noen godtar ikke TOEFL Essentials. Noen kan også kreve spesifikke score på spesifikke ferdigheter som å skrive eller snakke. Det er alltid best å sjekke retningslinjene til måluniversitetet ditt. Alle TOEFL-poeng er gyldige i 2 år etter testen. TOEFL Essentials-poengrapporten inkluderer både poengsummen for den siste testøkten og den beste poengsummen av alle testøktene de siste 2 årene.