Cambridge Exams

Cambridge English-testene er en serie engelske sertifiseringseksamener, som hver leverer et testspesifikt sertifikat som er gyldig på ubestemt tid. Hver Cambridge-eksamen tester et spesifikt engelsknivå, så du må først ta Cambridge-plasseringstesten på nettet for å finne ut hvilken eksamen passer for ditt nivå.

Tester

Det finnes ganske mange Cambridge English tester, men bare de vanligste testene som er tilgjengelige for voksne blir diskutert på dette nettstedet.

KET - nybegynner (A2)

PET - mellomsnivå (B1)

First Certificate - høyere mellomsnivå (B2)

CAE - flytende (C1)

CPE - ferdighetsnivå (C2)

Linguaskill - alle nivåer

Testdesign

Cambridge English-tester blir ofte foreslått i et skole- eller arbeidsmiljø, men de er også tilgjengelige for enkeltpersoner ved autoriserte testsentre både i Storbritannia og over hele verden. Måten Cambridge eksamenspakken er designet gjør den spesielt tiltalende for skoler og andre institusjoner. Skoler ofte tilbyr en Cambridge-eksamen på et lavere nivå på ett klassetrinn, deretter en annen eksamen på en høyere nivå et par år senere, og til slutt en til eksamen på en enda høyere nivå nær skoleavslutning. På denne måten bygger en student en portefølje av Cambridge English-sertifiseringer. Denne designen er veldig forskjellig fra noen av de andre standardiserte engelske språktestene.

Skåring

Siden 2016 har alle Cambridge-eksamener brukt en harmonisert skåringsskala, men hver eksamen kan levere skårer på et begrenset område av skalaen i henhold til engelsknivået som blir testet. Cambridge English-skåringsskalaen som brukes av alle eksamenene er tilpasset CEFR. Det er mange måter å forberede seg på en Cambridge-eksamen, avhengig av dine mål og tidsplan. 

Cambridge exams i et nøtteskall

Hvorfor ta denne testen?Institusjonell testing og universitetsapplikasjon i Storbritannia
PrisUS $150-$250
Lengde110 til 236 minutes, avhengig av testversjon
Resultatrapport14 til 40 dager
TeststedAutoriserte testsentre
GyldighetFor evig
Sammenlign cambridge exams med andre tester