Cambridge exam - Forberedelse

Å forberede seg på en Cambridge-eksamen består av to deler. Den vanskeligste delen er å forbedre din engelsk. Ettersom Cambridge-eksamenene er strukturert som en serie tester på forskjellige ferdighetsnivåer, kan du velge å ta en eksamen som vil være enkel for deg eller en eksamen som vil være mer utfordrende. Hver Cambridge-eksamen er bestått/ikke bestått, så hvis du velger en utfordrende eksamen, blir det mer press på deg å forberede deg på forhånd. Studenter pleier å ta mer enn en Cambridge-eksamen – de starter på et lettere nivå og deretter studerer mer og går videre til en vanskeligere en.

Den andre delen av å forberede seg på en Cambridge-eksamen er å venne deg selv til strukturen og skåringssystemet av din spesifikke eksamen. Sidene på dette nettstedet gir deg litt informasjon, og du kan få mer informasjon fra Cambridge English, skaperne av eksamenen, men du kan også gjøre mer forskning på nettet og ta en praksistest hvis du har tid og lyst til det.

Cambridge Exam – Praksis

Å ta en Cambridge praksiseksamen er en god måte å bli mer komfortabel med spørsmålstypene du kan forvente og hvilke typer svar som forventes av deg. Du kan kjøpe praksiseksamener fra Cambridge English, og du kan også finne noen praksistester på nettet. Du kan også vurdere å ta EFSET English Certificate, som er gratis. Den er designet annerledes enn Cambridge-eksamenene, men den er like streng og gir en poengsum på CEFR-skalaen, slik at du kan få en presis idé om hvordan du ville gjort på en Cambridge-eksamen. For å finne ut hvilken Cambridge-eksamen er riktig for dine nåværende engelskkunnskaper, kan du ta den korte Cambridge-plasseringstesten på nettet.

Cambridge Exam - Kurs

Hvis du trenger å bestå en spesifikk Cambridge-eksamen av akademiske eller profesjonelle årsaker, er et Cambridge-eksamenskurs det beste alternativet. Lærerne som underviser disse kursene er svært kjent med hver av eksamenene og kan forberede deg raskere og mer effektivt enn vanlige engelsklærere, eller når du studerer selv. Kurset vil være designet for å forbedre de aspektene av ditt engelsk som skal testes på eksamensdagen, så det er ingen bortkastet tid. Cambridge eksamenskurs inkluderer alle praksistester, så du blir kjent med testspørsmålene og lærer hvordan du kan planlegge tiden du har på deg.

Hvordan kan EF hjelpe deg

EF tilbyr dedikerte Cambridge-forberedelseskurs i mange av sine skoler. Et eksamenskurs med EF vil forbedre ditt engelsk og gjøre deg kjent med den Cambridge-eksamenen du planlegger å ta, slik at du har den beste sjansen for å bestå din eksamen på testdagen. Finn ut mer om våre Cambridge-eksamenskurs i utlandet.