TOEIC - Forberedelse

Å forberede seg på å TOEIC inkluderer to deler: først må du bli kjent med TOEIC-testen og så må du forbedre dine engelskkunnskaper. Poenget med å bli kjent med TOEIC er å utvikle strategier for å optimalisere ditt resultat basert på dine nåværende engelskferdigheter. Denne delen av forberedelsen er relativt enkelt. Du må gjøre deg kjent med TOEIC-teststrukturen, sjekke ut noen eksempler på spørsmål og svar, og ta en TOEIC-praksisprøve eller ta den virkelige TOEIC en gang som en prøverunde.

Den andre delen av å forberede seg på TOEIC er lenger. Hvis vi legger til side de små poenggevinstene du kan oppnå ved å gjøre deg kjent med testens struktur, er den eneste måten å forbedre resultatet ditt betydelig ved å forbedre dine engelskkunnskaper. Det finnes ingen triks, du må rett og slett studere mye og lære å bruke engelsk mer effektivt. Når det er sagt, kan du lære raskere ved å registrere deg for et dedikert TOEIC-forberedelseskurs.

TOEIC - Praksistester

Det er mange typer tester du kan ta for å forberede deg på TOEIC. ETS, produsentene av TOEIC, selger praksisprøver du kan kjøpe. Disse er de mest autentiske. Du kan også finne mange gratis delvise eller komplette TOEIC-praksistester på nettet eller i TOEIC-forberedelsesbøker. Du kan også ta EF SET English Certificate Plus, som er like lang og streng som TOEIC Listening and Reading-testen, og tester de samme ferdighetene. Det vil gi deg en idé av konsentrasjonsnivået som trengs når man tar en standardisert engelsk språktest.

Uansett hvilken TOEIC-praksistest du bestemmer deg for å ta, husk at målet ditt er å gjøre deg kjent med testmiljøet, spørsmålstypene og svarformatene som forventes av deg. Du vil ikke se de samme spørsmålene på selve eksamenen, men oppgavetypene vil være like. Husk at alle TOEIC forberedelseskurs inkluderer TOEIC-praksistester.

TOEIC - Kurs

Et TOEIC-forberedelseskurs er et godt alternativ for deg hvis du har et ambisiøst mål når det gjelder resultatet ditt, og du ikke er sikker på at du kan nå det på egen hånd. Lærerne på disse kursene er høyt spesialiserte. De kjenner testen godt og kan gi deg veldig presise strategier for å få mest mulig ut av dine evner på testdagen. De vet også hvilke typer språkferdigheter (ordforråd, grammatikk, osv.) du trenger å mestre for å prestere bra på TOEIC.

Det finnes et stort utvalg av TOEIC-forberedelseskurs. De tre hovedtypene er nettbaserte kurs, kurs på en skole i nærheten av hjemmet ditt og kurs i utlandet. De nettbaserte TOEIC-kursene er fleksible og billige, men de krever selvdisiplin for å holde deg til studieplanen din. TOEIC-kurs i nærheten av hjemmet ditt gir deg en mer tradisjonell klassesromsstruktur hvis du trenger det for å lære bedre. TOEIC-kurs i utlandet er den mest intensive løsningen fordi du får mange timer med studier hver uke og utenfor klassen er du i et engelsktalende miljø, men det er også den dyreste. Avhengig av din tidsplan og budsjett, kan du velge den typen TOEIC-forberedelseskurs som passer best for deg.

Hvordan kan ef hjelpe deg

EF har mange forskjellige TOEIC-forberedelseskurs både online og i utlandet. Du kan begynne på nesten hvilken som helst dato og tilpasse kursets varighet i henhold til hvor langt du er fra TOEIC-målene dine. Finn ut mer om våre TOEIC-forberedelseskurs i utlandet og våre nettbaserte TOEIC-kurs.