EF SET Quick Check

EF SET Quick English Check er en forkortet versjon av EF SET English Certificate designet for testtakere som trenger å få et generelt inntrykk av sitt engelsknivå uten å bruke tid på å ta en lengre test. Lærere ofte bruker Quick English Check som en plasseringstest for å avgjøre hvilken studiegruppe studentene deres er best egnet for.

Teststruktur

EF SET Quick English Check er en timet test som varer 15 minutter. Den tester lese- og lytteforståelse. Resultatene av Quick English Check-testen varierer fra lav til middels og høy, som tilsvarer CEFR-nivå A, B og C. I motsetning til de andre versjonene av EF SET er EF SET Quick English Check ikke en adaptiv test, så hvis tatt mer enn en gang vil spørsmålene være identiske ved hver testøkt.

Tilgjengelighet

Som alle EF SET-tester er EF SET Quick English Check tilgjengelig online helt gratis. Resultatene av Quick English Check kan publiseres direkte på LinkedIn som en engelsk sertifisering, selv om det er EF SET English Certificate som brukes oftere for sertifiseringsformål fordi det gir et mer presist resultat.